2013. december 23., hétfő

Most megnézheted a filmből kimaradt Agrioszt!

A kép csak illusztráció! Forrás: deviantArt
Ennek a videónak külön bejegyzést szánok, hiszen a "Percy Jackson - Szörnyek tengere" filmből kihagyott szörnyről van szó, aki/ami bizony a könyvben szerepelt!
Agriosz neve ismerős lehet, hiszen olvashattunk róla "A Szörnyek tengere" könyvben, méghozzá az Androméda hercegnő szörnyeit gyarapította. Kár, hogy mégsem kapott helyet a filmben és a lűdiai drakón sorsára jutott.
"Talán nem ismeritek Agriosz és Oreiusz történetét? Nos, az édesanyjuk… Előre is elnézést, amiért szomorú lesz a történet, szóval az édesanyjuk parancsot kapott Aphroditétől, hogy essen szerelembe. De ő ehelyett Artemisznél keresett menedéket, aki fel is fogadta női vadászának. Aphrodité azonban nem nyugodhatott. Megbabonázta, hogy beleszeressen egy medvébe. Amikor ez megtörtént, és Artemisz megtudta, undorodva fordult el tőle. Tipikus istenviselkedés, nem gondoljátok? Egymás közötti viszálykodásaikban az ember csak vesztes lehet. A szép hölgy és a medve nászából ikrek születtek, akik most itt állnak előttetek. Bár félvérek, az olimposziak lenézik őket…"
"Két és fél méter magasak voltak, egyformák, mint két tojás: két szörnytojás. Farmeren kívül mást nem viseltek, ha nem számítjuk a felsőtestüket vastagon borító barna szőrt. Körmök helyett karmaik voltak, lábuk tappancsokban végződött, orruk inkább tetszett ormánynak, fogaik tűhegyesek."
- részletek Rick Riordan "A Szörnyek tengere" könyvéből
A folytatásban láthatjátok Agriosz fejének/testének tesztjét!



0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése