2013. december 1., vasárnap

Hypable: YA párok első találkozása - Percy és Annabeth

A Hypable egy cikkben összegyűjtötte a legjobb YA (young adult = fiatal felnőtt, fiatal korosztály számára írt) könyvek szerelmes párjainak listáját, összesen 10 darabot, és górcső alá vették kapcsolatuk kibontakozását.
A felsorolásból nem maradhatott ki kedvenc párunk Percy és Annabeth, azaz Percabeth sem!
YA párok első találkozása: Nézzük vissza sorrendben, hogyan kezdődött minden
Egy pillantás a zsúfolt szobán keresztül, egy véletlen találkozás, vagy bevezetés barátokként. Ezek azok a tipikus módok, ahogyan a párok találkoznak.
Azonban a párok a YA regényekben leginkább szokatlan körülmények között találkoznak.
Kopott YA könyveink mélyére ástuk magunkat és felkutattuk több kedvenc párunk első találkozását.
A folytatásra kattintva elolvasható "Percabeth" kapcsolatára vonatkozó rész!
"Percy Jackson": Percy és Annabeth
Ő az. Biztosan ő. – "Percy Jackson és a villámtolvaj" Rick Riordan
Percy és Annabeth olyan kapcsolatban vannak, mely közel 10 könyvön keresztül tart, és ez az egyik ok, amiért annyira imádják a rajongók Rick Riordan sorozatát. Ami az első találkozásukat illeti, nos, a "kedvezőtlen körülmények között" enyhe kifejezés lenne.
Mire Percy megölte a Minotauruszt, és visszaküldte az Alvilágba, arra majdnem meghalt a kimerültségtől és a sokktól. (Nem is csoda azok után.) Mielőtt elájult volna, akkor látta Annabeth-t először, akit egy szép, hullámos hajú hercegnőhöz hasonlított.
Természetesen, azt követően, hogy elájult, Annabeth etette meg ambróziával, ami oly kecsesen végigfolyt Percy állán. De minden nagy párosítást el kell kezdeni valahol, nem igaz?

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése