2013. december 22., vasárnap

MTV: Best of 2013 - "Percy Jackson" szereplők

Az MTV zenei csatorna hivatalos honlapján összegyűjtötték az idei év legfontosabb eseményeit, filmjeit, dalait, kiemelkedőbb előadóit, színészeit, filmes pillanatait - és még lehetne sorolni - mind különböző kategóriákba gyűjtve.

Bár a "Percy Jackson - Szörnyek tengere" sajnos nem jutott be az idei év legjobb filmjei közé, azért színészei még itt-ott felbukkannak néhány kategóriában. Lássuk:
Ki volt 2013 legjobb filmes párja? - MÉG LEHET SZAVAZNI ITT!
Percy Jackson és Annabeth, "Percy Jackson - Szörnyek tengere"
Ne húzzuk az Aranygyapjút a szemünk elé: Ők ketten nagyszerűek együtt. Némiképp a köztük lévő kémiát hívhatjuk isteninek, szerelmüket pedig halhatatlannak. Szembeszállnál egy tengernyi szörnnyel, csakhogy harcolj értük?
Több filmes pár, egészen pontosan 8 darab indul a kategória legjobbjának címéért. Íme, a jelenlegi állás:
1. Katniss & Peeta from "The Hunger Games: Catching Fire"  81.7%
2. Percy Jackson & Annabeth from "Percy Jackson: Sea of Monsters"  10.51%
3. Katniss & Gale from "The Hunger Games: Catching Fire"  2.81%
4. Gatsby & Daisy from "The Great Gatsby"  2%
5. Danny McBride & Channing Tatum from "This Is The End"  1.45%
6. Superman & Lois Lane from "Man of Steel"  1%
7. Jesse & Celine from "Before Midnight"  0.36%
8. Theodore & Samantha from "Her"  0.09%
További kategóriák a folytatásban!
2013 bűnös módon alábecsült dögös sztárjai: Jake Abel
Ebben a kategóriában azokat a nagyszerű srácokat gyűjtötték össze, akiknek sokkal többet kellett volna szerepelniük filmjeikben. - MÉG LEHET SZAVAZNI ITT!
Jake Abel
Szögletes állkapcsával és szúrós szemeivel Abel kellemes kiegészítője volt olyan szereplőgárdának, mint a könyvből megfilmesített "Percy Jackson - Szörnyek tengere" és "A burok". De, néhány másik színésztől eltérően, akik YA (fiatal felnőttek számára írt) franchise-okbók lettek univerzális vágyálmok (köhögés*Pattinson*köhögés), Abelnek még inspirálnia kell a jó képzelőerővel megáldott rajongók táborát, akik az ő arcát képzelik testpárnájukra.
Jake mellett még olyan sztárok vannak ebben a kategóriában, mint Charles Michael Davis a "The Originals" sorozatból, Tom Mison a "Sleepy Hollow" sorozatból, Godfrey Gao "A végzet ereklyéi - Csontváros" filmből vagy Jesse Williams "A Grace klinika" sorozatból.
***
2014 legfrissebb arcai: Logan Lerman
Logan Lerman gyakorlatilag hollywoodi veteránnak számít - a fiatal sztárt láthattuk jelentős sikert aratni a "Percy Jackson" sorozatban, valamint az "Egy különc srác feljegyzései" című független filmben. Jövőre a Darren Aronofsky által rendezett fantasztikus "Noé" filmben láthatjuk őt.
Összegyűjtötték azt a 10 fiatal sztárt, akik a 2014-es év nagy filmjeiben fognak szerepelni és 2014 róluk szólhat igazán! Logan Lerman (Percy Jackson-filmek, "Egy különc srác feljegyzései", 2014: "Noé" és "Fury") mellett a következő sztárok ragyoghatnak még a jövő évben: Ansel Elgort ("Carrie", 2014: "A Beavatott"), Bella Thorne ("Indul a risza!"), Dakota Johnson ("A közösségi háló"), Dane DeHaan ("Az erő krónikája", 2014: "A csodálatos Pókember 2."), Jamie Dornan ("Egyszer volt, hol nem volt" sorozat), Michael B. Jordan, Quvenzhane Wallis ("A messzi dél vadjai", 2014: "Annie"), Zoe Kravitz ("A Föld után", 2014: "A Beavatott") és Zoey Deutch ("Lenyűgöző teremtmények", 2014: "Vámpírakadémia").

2 megjegyzés:

  1. Mióta ezt kiraktad, az élre állt Percy és Annabeth:)

    VálaszTörlés
  2. Köszi, hogy szóltál! Valóban vezetnek egy hajszállal! Ez igazán jó hír! Mindjárt frissítem a bejegyzést!

    VálaszTörlés