2013. december 12., csütörtök

Ünnepeljük együtt a Karácsonyt!

Twitteren kért a Percy Jackson Movies amerikai rajongói oldal, hogy csatlakozzon a Percy Jackson rajongói oldal is a 12 DAYS OF OLYMPMAS eseményhez. Mivel nem vagyok semmi rossznak sem elrontója, ezért megosztom Veletek is ezt a kedves felhívást!

Az esemény lényege az, hogy a karácsonyi időszakban, 12 nap erejéig ünnepeljenek együtt a világ Percy Jackson rajongói. December 13-tól veszi kezdetét az ünneplés.

Aki csatlakozik az ünnepléshez, annak a következő lépéseket kell tennie:
Készíts egy képet, rajongói alkotást vagy egy videót, ami kedvenc Percy Jackson és az olimposziak vagy a Heroes of Olympus-sorozathoz kapcsolódik!
Amerikában van egy aranyos gyermekdal, mely a "12 days of Christmas" címet viseli, rengetegen ismerik és előszeretettel éneklik ezt a dalocskát. A dalt meghallgathatod YouTube-on vagy a folytatásra kattintva, az aktuális részt 3:05-től hallhatod!
Ha az éneklést választod, akkor jó minőségű videót készíts és oszd meg azt a Google Drive-on, ezen a linken és módon: 
  • Kattints az előbbi linkre és egy "12 Days of Olympmas" nevű Google Drive oldalra jutsz!
  • Válassz a 3 mappa közül, attól függően, mit készítettél. Videó feltöltéséhez válaszd a "12 Days Song Videos Submissions" mappát! Egyéb rajongói alkotás feltöltéséhez a "Christmas PJO/HoO Fanart" mappába tölts fel! Kép(ek) feltöltéséhez a "Pictures" mappa kell neked!
  • Kattints a "Feltöltés" (Upload) gombra a kiválasztott fájl megosztásához!
  • Válaszd ki a fájlt!
  • Töltsd fel és oszd meg!
  • Kész!
Ha úgy érzed, hogy szeretnél együtt ünnepelni egy nagy Percy Jackson-családdal, akkor ne habozz és csatlakozz az eseményhez! Ne feledd, ha énekelni szeretnél, akkor a "12 days of Christmas" dalt a folytatásra kattintva találod!


12 days of Christmas


Hogy még eredetibb legyen a dal, amit énekelni szeretnél, akkor a következő dalszöveggel még egyedibbé varázsolhatod azt:
12 Sirens Singing,
11 Pipers Speaking,
10 Gods-a-Leaping,
9 Naiads Dancing,
8 Franks-a-Slaying,
7 Percys-Swimming,
6 Centaurs Drinking,
5 Gold Fleeces,
4 Stymphalian Birds,
3 Harpies,
2 Pegasi,
And a Half-Blood in a Pine Tree.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése