2013. december 7., szombat

Hivatalos játék: Az Aranygyapjú-küldetés

A 20th Century Fox Home Entertainment a Percy Jackson - Szörnyek tengere Blu-Ray és DVD december közepi megjelenésére készülve kiadatott egy újabb, internetes alapú filmes minijátékot, mely a "Quest for the Golden Fleece", vagyis "Az Aranygyapjú-küldetés" címet kapta.
Bár a játék angol nyelvű, megértése nem okozhat akadályt, hiszen egy hihetetlenül egyszerű irányítású és aranyos grafikájú játékról van szó. Az irányításhoz mindössze a billentyűzet szóköz és iránygombjaira van szükség. Unaloműzőnek tökéletes! Hangulatos elfoglaltság! :)

A játék eléréshez kattints az alábbi képre!
http://www.percyjacksonthemovie.com/quest/

A JÁTÉK LEÍRÁSÁT A FOLYTATÁSRA KATTINTVA TUDOD ELOLVASNI!


Az első feladat: "Outrun the Andromeda" (Hagyd le az Andromédát)
Meg kell lógnunk az Androméda hercegnő elől. Itt ügyesen és gyorsan kell irányítanunk főhőseink mentőcsónakját! Ki kell kerülni a bólyákat, közben meg kell szerezni a négy égtáj szeleit őrző kis flakonokat, melyektől a mentőcsónak félelmetes tempóval száguld előre. Ha pedig Luke már a nyakunkban liheg a jachttal, akkor egyszerűen nyomjuk le a szóköz billentyűt és Percy hatalmas hullámot küld az üldözők elé. A cél: Jussunk el Kharübdisz szájáig!

A második feladat: "Destroy Kronos" (Semmisítsd meg Kronoszt)
A küldetés egyszerű és világos: El kell pusztítanunk az éppen feltámadó Kronoszt! A szóköz és az iránygombok segítségével ugráljunk a titánisten "darabkáin", közben kerüljük el a felénk száguldó darabokat. Ha közel kerülünk Kronoszhoz, nincs más dolgunk, ugorjunk a célkereszt irányába és mártsuk bele Anakluszmoszt a gonosz titánba!

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése