2014. július 1., kedd

Best of Június - összefoglaló

Ahogy az lenni szokott, most is készültem egy havi összefoglalóval, ami június legkiemelkedőbb híreit hívatott egybegyúrni.
  1. Kérdezhettünk Rick bácsitól a Könyvmolyképző Kiadónak köszönhetően, és talán hamarosan azt is megtudhatjuk, melyik egy vagy két kérdésre válaszolt a szerző | BEJEGYZÉS
  2. Rick Riordan és a Percy-könyvek illusztrátora, John Rocco is részt vett a 2014-es BEA-n, vagyis BookCon-on, amiről egy összefoglalót készítettem nektek, képekkel megspékelve. | BEJEGYZÉS
  3. Az augusztus 19-én megjelenő Percy Jackson's Greek Gods képes kalauzról is megtudtunk ezt-azt: Rick pózolt a könyvvel és picit spoilerezett (BEJEGYZÉS). Szintén "beteges" fejezetcímek szerepelnek majd a könyvben (BEJEGYZÉS)!
  4. Előkerült egy retro videó a mi kedves szerzőnkről! Vigyázat, ritka kincs! | BEJEGYZÉS
  5. Már vészesen közeledik az október, amikor Az Olimposz hősei záró darabja jelenik meg, a The Blood of Olympus (Az Olimposz vére)! Egy rajongói illusztráció poszterként kap helyet a könyv különleges kiadásában (BEJEGYZÉS). Rick bácsi elárult nem spoileres részleteket a záró kötetről (BEJEGYZÉS)! Lelepleződött a brit (UK) borító, amiről Rick a véleményét is kifejtette (BEJEGYZÉS).
  6. Júliusban kezdetét veszi a Percy Jackson musical, a The Lightning Thief, azaz A villámtolvaj.
  7. Interjúk: Alexandra Daddario még több Percy-filmet akar - CIKK! Katelyn Mager exkluzív interjúja, melyben a Percy Jackson - Szörnyek tengere forgatásáról és karakteréről beszél - CIKK.
  8. A hónapban elindult a nagy Rajverseny 1. fordulója, ami már a szavazási fázisba érkezett. Az induló rajzokat és a szavazás részleteit ebben a BEJEGYZÉSben elolvashatod!

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése