2014. július 21., hétfő

Kane Chronicles és új menüpontok

A rajongói oldal menüje a hetekben új pontokkal fog bővülni! Ha menüre pillantatok akkor láthatjátok, hogy már helyet kapott a Kane Chronicles-sorozat és a Könyvrendelés menüpont! Szerintem egyértelmű, hogy mi lesz ezen pontok funkciója.

A "Kane Chronicles-sorozat" menüpontban (a Percy Jackson- és Az Olimposz hősei-sorozatokhoz hasonlóan) a könyvsorozat könyveinek leírása kap helyet, a borítókkal és előzetesekkel megspékelve. Valamint a Szereplők menü is kapni fog egy Kane Chronicles alpontot, ahol az egyiptomi mitológiával foglalkozó kötetek szereplői lesznek megtalálhatók. Egyelőre úgy tervezem, hogy szereplőbemutatások itt nem lesznek, csupán név + kép kombinációval lesznek ellátva a karakterek.
A könyvsorozat bemutatásának oka egyszerű: ilyen-olyan formában folyamatosan kapok kérdéseket ezekkel a könyvekkel kapcsolatban, pláne, mióta megjelentek Rick crossover sztorijai!

A "Könyvrendelés" menüben egy helyen megtalálhatjátok majd Rick Riordan könyveit, melyeket természetesen megtudtok rendelni (már akinek még nincsenek meg)! :) A magyar és angol nyelvű könyveket fogja tartalmazni!

Egyelőre ennyi! Remélem örültök a bővítésnek!

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése