2014. július 26., szombat

Moziajánló: Herkules

Újabb Herkules adaptáció került a hazai mozik műsoraira július 24-től, mely a kritikák alapján végre méltóképpen adja vissza Zeusz fiának történetét (nem úgy, mint a Kellan Lutz főszereplésével készült "Herkules legendája"), még akkor is, ha rugalmasan bántak a készítők a sztori cselekményével.
A filmben olyan, a Percy Jackson-könyvekből is "ismerős" teremtményekkel találkozhatunk többek között, mint a nemeai oroszlán, a hidra vagy az erümanthoszi vadkan! Már ezért érdemes lesz megnézni a filmet!

A mozifilm egyéb érdekességet is tartogat, hiszen feltűnik benne Robert Maillet, aki a Percy Jackson - Szörnyek tengere filmadaptációban Polüphémosz, a küklopsz karakterét keltette életre.

A "Herkules" c. film szinopszisa:
"A Dwayne Johnson főszereplésével forgatott akció-kalandfilm a mitikus hős történetét dolgozza fel, részben Steven Moore képregényéből építkezve. Herkules egy zsoldoshadsereg élén elindul, hogy véget vessen a Trákiában dúló véres polgárháborúnak. Félistenként földöntúli ereje segíti a harcban, azonban nem vetkőzheti le emberségét, amely egész életében kísérti. A legendás hérosznak útja során mitikus lényekkel is meg kell küzdenie. A további szerepekben olyan színészek tűnnek fel, mint a Golden Globe-díjjal kitüntetett Ian McShane, Rufus Sewell, Joseph Fiennes, Peter Mullan és az Oscar-díjra jelölt John Hurt. A Paramount Pictures és a Metro-Goldwyn-Mayer Pictures filmje július 24-én érkezik a hazai mozikba." - CinemaCity.hu
Szinkronos előzetes:


0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése