2014. július 18., péntek

Filmajánló: Percy Jackson - Szörnyek tengere a TV-ben!

Gondolom senkinek sem kell bemutatni a Percy Jackson - Szörnyek tengere c. filmet, ami a nagysikerű Percy Jackson és az olimposziak-könyvsorozat második részének adaptációja. Az HBO műsorán láthatjuk a filmet a következő időpontokban (a nyári szünetnek köszönhetően akár többször is megnézhetitek):
  • július 20. (vasárnap) 20:00
  • július 21. (hétfő) 13:50
  • július 23. (szerda) 21:00
  • július 24. (csütörtök) 11:40
A filmet Thor Freudenthal rendezte és visszatér benne Logan Lerman (Percy), Alexandra Daddario (Annabeth), Brandon T. Jackson (Grover) és Jake Abel (Luke).
Új szereplőként csatlakozik hozzájuk többek között Leven Rambin (Clarrise), Paloma Kwiatkowski (Thália), Grey Damon (Chris), Stanley Tucci (Dionüszosz), Anthony Head (Kheirón) és Nathan Fillion (Hermész).


A filmadaptáció összesen (megközelítőleg) 202.247.751 dollárt hozott a konyhára, ezzel nem sikerült behoznia elődje, a Villámtolvaj - Percy Jackson és az olimposziak c. film bevételét, amihez legalább még 20 millió dollárra lett volna szükség.
A folytatásról még nem tudni semmit, a kiadó nem nyilatkozott ezzel kapcsolatban, viszont a színészek szerint van esély egy harmadik Percy Jackson-filmre. Alexandra Daddario mindenképpen szeretne egy új filmet, RÉSZLETEK ITT! Logan Lerman pedig elárulta, hogy kezdetben három filmre írta alá a szerződését és szívesen leforgatná azt, RÉSZLETEK ITT

Hivatalos előzetesek:
1. szinkronos előzetes

2. feliratos előzetes

3. feliratos előzetes

1 megjegyzés: