2014. augusztus 15., péntek

1 éve történt: Percy Jackson - Szörnyek tengere hazai premier

Melyik magyar rajongó ne emlékezne a dátumra: 2013. augusztus 15.?! Ezen a napon került a hazai mozikba a Percy Jackson - Szörnyek tengere c. film, ami a nagysikerű Percy Jackson és az olimposziak-könyvsorozat második részének sokakat megosztó filmadaptációja. A világpremierre 2013. augusztus 7-én került sor. Mennyi izgalom előzte meg anno a premiert...
  • Az oldalon betekinthettünk a Forgatási napló segítségével a film kulisszái mögé, és láthattuk a sztárokat munka közben. Rengeteg kép és videó volt ebben segítségünkre.
  • Számos hivatalos promóciós kép, előzetes és filmklip, valamint Napi "Szörnyek tengere" idézetek és a Szörnyek tengere kalauz fokozták a hangulatunkat (bár lehetett volna több is)!
  • Interjúkat fordítottam és videóinterjúkat is megnézhettünk. Szép időszak volt, az biztos!
A filmet Thor Freudenthal rendezte és visszatért benne Logan Lerman (Percy), Alexandra Daddario (Annabeth), Brandon T. Jackson (Grover) és Jake Abel (Luke).
Új szereplőként csatlakozott hozzájuk többek között Leven Rambin (Clarrise), Paloma Kwiatkowski (Thália), Grey Damon (Chris), Stanley Tucci (Dionüszosz), Anthony Head (Kheirón) és Nathan Fillion (Hermész).


A filmadaptáció összesen (megközelítőleg) 202.247.751 dollárt hozott a konyhára, ezzel nem sikerült behoznia elődje, a Villámtolvaj - Percy Jackson és az olimposziak c. film bevételét, amihez legalább még 20 millió dollárra lett volna szükség.

Percy Jackson - A titán átka: A folytatásról egyelőre még nem tudni semmit, a kiadó nem nyilatkozott ezzel kapcsolatban, viszont a színészek szerint van esély egy harmadik Percy Jackson-filmre.
Alexandra Daddario mindenképpen szeretne egy új filmet, RÉSZLETEK ITT! Logan Lerman pedig elárulta, hogy kezdetben három filmre írta alá a szerződését és szívesen leforgatná azt, RÉSZLETEK ITT

Hivatalos előzetesek:
1. szinkronos előzetes
2. feliratos előzetes
3. feliratos előzetes

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése