2014. augusztus 17., vasárnap

Kezdetét veszi a Rajzverseny 3. fordulója!

A mai naptól ismét lehet izzítani a ceruzákat, ugyanis kezdetét vette a nagy Rajzverseny 3. fordulója! Ragadjatok papírt, ceruzát, festéket vagy bármilyen általatok választott eszközt és engedjétek szabadjára fantáziátokat! A technika szabadon választható!

Téma: Kedvenc teremtmények, szörnyek a "Percy Jackson és az olimposziak", valamint "Az Olimposz hősei" sorozatokból!
Rajzok beérkezésének határideje: SZEPTEMBER 7. (vasárnap)

Ahogyan az 1. és 2. fordulóban, most is a Percy Jackson Hungary Facebook csoportba fényképei között található mappába lehet feltölteni a rajzokat! A mappa neve: Rajzverseny 3. forduló!
Akár közvetlenül az oldal e-mail címére is elküldhetitek a rajzokat, a nevetek és a mű címének feltüntetésével. A cím: percyjacksonhu@gmail.com!

A beérkezés határideje után, itt az oldalon lesz a szavazás egy szavazó alkalmazás segítségével! Amelyik rajzra a legtöbb szavazat érkezik, az lesz a nyertes! Azonnali részeredmények nem láthatóak a szavazáskor, így tisztább voksolásra van lehetőség! Ami változás lesz a 2. fordulóhoz képest a szavazásban: Féltávnál meg fogom mutatni a részeredményeket, egyrészt azért, hogy mindenki kaphasson szavazatot, másrészt azért, hogy még izgalmasabb legyen az esemény!
+ A nyertes rajza a rajongói oldal oldalsávjának üdvözlő szövege alatt helyet fog kapni!

Ha bármilyen kérdésetek, problémátok merülne fel, akkor itt megjegyzés formájában, a Facebook csoportban vagy a fenti e-mail elérhetőség használatával kérdezzetek bátran!

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése