2014. augusztus 7., csütörtök

Letölthető a "Demigods of Olympus" iOS és Android alkalmazás!

Rick Riordan blogoldalán jelentette be, hogy letölthető a hivatalos Percy Jackson-alkalmazás, egészen pontosan a Demigods of Olympus! A részletek:

Annyira izgatott vagyok a Disney Publishing új appja (alkalmazása) miatt: Demigods of Olympus (Olimposzi félistenek)! Ingyenesen letölthető iOS és Android rendszerekre. Tulajdonképpen ez Riordan könyvcímeinek digitális könyvtára. Megvásárolhatsz e-könyveket (e-book) és hozzáadhatod őket gyűjteményedhez, vagy más Disney-könyveket is vásárolhatsz, továbbá elérhetsz új, egyedi tartalmakat, melyek segítségével hőssé válhatsz.

Az új ingyenes történetben - "My Two-Headed Guidance Counselor" (A kétfejű útmutatási tanácsadóm) - elsajátíthatod, hogyan lehetsz félisten, és a döntéseid miképpen lehetnek hatással a sorsodra. Ki az isteni szülőd? Milyen végzetes hibát követsz el? Addig nem tudhatjuk, míg meg nem hozod döntéseidet!

Ha úgy döntesz, csatlakozol a kalandhoz, akkor a történet többi részét is megvásárolhatod, így fokozatosan felfedheted isteni szülőd és a végzeted. Félisten profilod az egy-egy részben meghozott döntése(i)d alapján fog változni. A második sztori most 2,99$-ért elérhető, a "The Library of Deadly Weapons" (Halálos fegyverek könyvtára).

Állj készen a többi részletre, és reméljük, hogy az alkalmazás bővülésével egyre több félisten fog csatlakozni. Itt találod az Apple változatát iOS rendszerre.

Itt az első történet utáni félisten profilom. A nevem Clayton Sato, de még mindig nagyon sok mindent nem tudok magamról...
Forrás

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése