2014. augusztus 24., vasárnap

Percy Jackson's Greek Gods kicsomagolós videók

Jó ötletnek gondoltam megosztani veletek ezt a 3 kicsomagolós videót! Nézzétek meg, egy-egy Rick Riordan-fan hogyan örül legújabb szerzeményének, az augusztus 19-én megjelent Percy Jackson's Greek Gods-nak!
Ez a megjegyzésem azon magyar rajongóknak szól, akik kevésbé tudnak angolul: A videókban gyakran el fog hangozni az alábbi felkiáltás - "It's huge!", ami annyit tesz: "Ez hatalmas!". :)
***
Először azzal a videóval kezdeném a sort, amelyik legjobban tetszett nekem. Brenna (SkyBlueSquirrel) személyében egy igazi PJ-rajongót láthatunk, aki már a csomag látványától, méretétől és súlyától is nagyon izgatott. A kicsomagolást követően egyszerre össze is hasonlítja a kalauzt más Riordan-könyvekkel, hogy mi is láthassuk a méretbeli különbségeket! Majd megmutatja azt is, hogyan mutat a könyv a védőborító nélkül (régi lexikon feeling). Szórakoztató videó, csekkoljátok!
Megjegyzés: Nekem is kell a háttérben látható Harry Potter-sorozat azon kiadása!! Igaz eddig "csak" háromféle van meg... :D


***
Az alábbiakban egy sokkal részletesebb elemző videót kapunk Atalya Tomorrowtól. Atalya mesél a borítóról, a könyv külső és belső felépítéséről. Elolvas kisebb részleteket a kalauzból. Elmondása alapján imádja a könyvet és nagyszerűnek tartja!


***
Ez a fiú (awaome booknerd) is nagyon örül a kalauznak és szintén HATALMASnak találja, ráadásul majdnem elszakítja a védőborítót örömében.


0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése