2015. február 1., vasárnap

FELHÍVÁS: Fejléckészítői küldetés!

Az oldal két éves szülinapja alkalmából szeretném lecserélni a jelenlegi fejlécképet, de most nem egyedül szeretnék döntést hozni ez ügyben! Így, tegnap feltettem nektek egy kérdést a rajongói oldal fejlécét érintően, amire sok jó ötlet és elképzelés érkezett. Köszönöm szépen!

Úgy döntöttem, utat engedek a kéréseteknek és meghirdetek egy Fejléckészítői versenyt, vagyis inkább küldetést, csakhogy hűek maradjunk a Percy Jackson-univerzumhoz! A Facebookos csoportban többségetek úgy gondolta, ez lenne a legegyszerűbb módszer és itt idézném Niki hozzászólását: "Legalább kicsit megmozdulnának itten a tömegek :)"

A fejlécet illetően csak pár kérésem lenne:
  • Percy Jackson-témájú legyen!
  • A kép szélessége lehetőleg ne legyen 1000 képpontnál kisebb, nagyobb persze lehet ennél! A kisebb méretű kép nem jelenne meg szépen a fejlécen. (mostani fejléckép méretei: 1000x368)
  • Az oldal feliratot/logót nem feltétlenül szükséges elhelyezni a képen, mert szeretném a jelenlegit használni! Persze, az egyéni ötleteknek igazán örülnék!
Színek tekintetében teljesen szabad kezet kaptok, ahhoz fogom igazítani az oldal megjelenését! Az általatok választott technika bármi lehet!
A határidő: 2015. február 15. (vasárnap), 15:00 óra!

A képet az oldal e-mail címére kérném elküldeni - az üzenetben írjátok le neveteket vagy beceneveteket -, más módot sajnos nem tudok elfogadni: percyjacksonhu@gmail.com

Minden beérkezett képet közzé fogok tenni a határidő lejárta után egy bejegyzésben! A képet viszont én szeretném megválasztani, melyiket helyezem el a fejlécben!
Köszönettel: Geri

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése