2015. február 9., hétfő

Moziajánló: Jupiter felemelkedése

Látogassatok el a hozzátok eső legközelebbi moziba és nézzétek meg Sean Bean legújabb filmjét, a nagyszerű Jupiter felemelkedését! Úgyis tudjátok, de azért megemlítem, hogy Sean Bean alakította a Villámtolvaj - Percy Jackson és az olimposziak c. filmben Zeuszt, a főistent.

Fontos infók a mozifilmről:
Film címe: Jupiter felemelkedése (Jupiter Ascending) (16 éven aluliaknak nem ajánlott!) 
Műfaj: Akció | Kaland | Fantasy 
Játékidő: 127 perc
Bemutató ideje: 2015. február 05.
Rendező: Andy és Lana Wachowski 
Főszereplők: Mila Kunis, Channing Tatum, Sean Bean, Eddie Redmayne

Tartalom:
"Jupiter Jones (Mila Kunis) éjszaka született, és a jelek az mutatták, kivételesen nagy jövő áll előtte. Ám ez a jövő nem akar megérkezni: a lány hiába álmodozik, csupán gazdag házakban takaríthat.
Ám váratlanul megjelenik Caine (Channing Tatum), és mindent megváltoztat. A genetikailag átalakított ex-szuperkatona egyetlen okból jött a Földre: hogy magával vigye Jupitert, akinek genetikus kódja földönkívüli örökséget rejt.
A jóslat talán igaz volt. Talán valóra is válik. Ám a világ kibillent egyensúlyát helyreállítani szinte lehetetlen feladat… még a kiválasztottnak is.
A Mátrix-filmek és a Felhőatlasz kiapadhatatlan és kiismerhetetlen fantáziájú alkotói ismét egy különleges, rejtélyes és látványos sci-fi/akciót készítettek." - CinemaCity.hu
Karakterposzterek és szinkronos előzetesek:

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése