2014. január 22., szerda

A hét rajongója Rick Riordan szerint

Rick Riordan tegnap a hivatalos blogos oldalán egy aranyos bejegyzéssel jelentkezett, melyben kihirdette a hét rajongóját. Rick választása egy általános iskolás indiai kislányra esett:
"Éljen Najmah, a hatodik osztályos rajongó, aki nemrég elkészítette ezt a videót a The Charlotte Observer részére. Najmah beszél a The Son of Neptune-ról és arról, mennyire szeret olvasni az osztályban, akkor is, ha néha nem jegyzi meg, amit a tanár mond. (Az én hibám!) Imádom, amit Najmah a videó végén mond: 'A könyvek olyanok, mint a lélek lényege.' Olvass tovább, Najmah!" - Rick Riordan

A videóban Najmah a következőket mondja az olvasásról.
"Sziasztok! A nevem Najmah. Szeretek sokat olvasni. Most ezt a könyvet olvasom éppen: The Son of Neptune. Ez egy nagyon jó könyv. Azért szeretem, mert kedvelem a fantasy-t és olvasás közben egy másik világba kalauzol. Közben megfeledkezel a gondjaidról, és néha kettő órát vagy többet is olvasok. Az osztályban egy dolgozat megírása után olvasok és néha olvasás közben nem hallom a tanár szavait. Szerintem a könyvek olyanok, mint a lélek lényege."
A videót a folytatásra kattintva megnézhetitek!

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése