2014. január 18., szombat

Alexandra Daddario mostanság

Alex "A törvény nevében" c. sorozatban
Alexandra jelenleg kicsit el lett hanyagolva Hollywoodban - ez vagy a stúdióknak vagy a színésznőnek és menedzsmentjének köszönhető - és tény, hogy mostanában nem nagyon hallani Alex nevét.

Talán kevesen tudjátok, hogy a Percy Jackson-filmek Annabeth-e a napokban debütált az HBO saját gyártású, "A törvény nevében" című sorozatában. A produkcióban Lisa Tragnettit alakítja (egyelőre) 3 rész erejéig. A sorozat a magyar HBO és HBO2 csatornán is nézhető!
A sorozat már bombasikernek tekinthető, hiszen a főszereplők Matthew McConaughey és Woody Harrelson!
"Az HBO mozicsatorna saját gyártású krimisorozata két louisianai nyomozóról szól. Martin Hart és Rust Cohle detektív feleleveníti a leghíresebb ügyüket, egy prostituált brutális meggyilkolását. Az eset még 1995-ben történt, és egy sorozatgyilkos végzett vele. Ahogy visszaemlékeznek az esetre, feltárul kettejük kapcsolata is, gyakran feszült viszonyuk, miközben megszállottan vadásznak a rituális gyilkosra. A sorozatban közel tizenhét évnyi nyomozást vázolnak fel nem is feltétlenül a bűnügy, sokkal inkább a két főszereplő férfi életének nézőpontjából. A sorozatot Nic Pizzolato jegyzi, a főszerepben pedig két hollywoodi nagyágyú, Woody Harrelson és Matthew McConaughey látható." - HBO.hu
Ezen kívül jelenleg 2 filmben vállalt főszerepet, az idén debütáló "Burying the Ex" című horrorvígjátékban és az egyelőre premierdátummal nem felvértezett "Unreachable by Conventional Means" filmben.

+ 3 nappal ezelőtt Alexandra saját Instagram profiljára töltött fel egy képet, ezzel tudatva a rajongókkal, hogy éppen Franciaországban, Párizsban tartózkodik.

"A törvény nevében" krimisorozat magyar feliratos előzetesét a folytatásra kattintva nézhetitek meg, melyben Alex is feltűnik egy pillanatra!


2 megjegyzés:

  1. Na, én ezt bizti hogy nem nézem meg.

    VálaszTörlés
  2. Szerintem nem lehet rossz sorozat, csak kár hogy nincs HBOnk.. :(

    VálaszTörlés