2014. január 19., vasárnap

Logan Lerman mostanság

A Percy Jackson-filmek főszereplőjét, Logan Lermant kicsit többször láthatjuk majd a mozivásznon, mint Alexandra Daddario-t. Ja, és Boldog 22. Szülinapot, Logan!
***
Logan Lerman és Russell Crowe a "Noé" c. filmben
Logan legelőször a Darren Aronofsky által rendezett "Noé" című filmben fog feltűnni Russell Crowe (Noé), Emma Watson, Anthony Hopkins és Jennifer Connelly oldalán. A bibliai témájú dráma/fantasy filmet 2014. március 27-től vetítik a hazai mozikban! Már nagyon várom! - Legutóbb EBBEN a bejegyzésben írtam ehhez a filmhez ajánlót!
"Isten látva az emberek gonoszságát, szomorú volt azért hogy isteni képmása ilyenné vált és úgy döntött, hogy megtisztítja a Földet a gonosz emberiségtől. Az emberek közül csak Noé (Russell Crowe) marad meg tisztának, akit látomások gyötörnek a világ végéről, csak ő hallja egyedül Isten szavát... Megpróbálja elmondani a többi embernek, hogy hagyjanak fel a gonoszsággal és forduljanak Istenhez, mielőtt még túl késő lenne, de senki sem hallgat figyelmeztetésére. Az isteni jelre, Noé és családja nekilát bárkát építeni, hogy megmenekítse családját és a föld összes állatfajából egy-egy párt az eljövendő, biztos pusztulástól." - Filmadatbázis.hu
***
Logan a "Fury" munkacímet viselő film forgatásán
A második várva-várt film egy II. világháborús dráma (mely korábban a "Fury" munkacímen futott, azonban a végleges cím még nincs meg), amit jelenleg is forgatnak. A megtörtént eseményeken alapuló produkció rendezője David Ayer, melyben Logan Lerman olyan hírességek mellett főszerepelő, mint Brad Pitt, Shia LaBeouf, Michael Peña, Jon Bernthal és Jason Isaacs (aki Lucius Malfoyt alakította a Harry Potter-filmekben)! - Legutóbb EBBEN a bejegyzésben írtam a filmről!
"A történet középpontjában egy amerikai tank ötfős legénysége áll, akik 1945-ben az összeomlás szélén álló náci uralom ellen harcolnak. Logan Lerman a csapat legfiatalabb tagját, Norman Ellisont fogja alakítani, aki a lövészi pozícióba kényszerül. A Fury bő egy év múlva, 2014. november 14-én kerül mozikba Brad Pitt, Shia LaBeouf, Logan Lerman, Michael Peña, Scott Eastwood, Jason Isaacs és Jon Bernthal főszereplésével." - Filmadatbázis.hu
***
Na, és persze még ott a "Bízz a szerelemben" című vígjáték, amit még mindig vetítenek a válogatott hazai mozik! -- A filmhez legutóbb EBBEN a bejegyzésben írtam ajánlót!

A "Noé" szinkronos előzetesét és a "Fury" forgatásán Loganről készült képeket a folytatásra kattintva láthatjátok!

A "Noé" szinkronos előzetese:



A "Fury" forgatásán készült képek:
















0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése