2014. január 2., csütörtök

Moziajánló: Bízz a szerelemben

A "Bízz a szerelemben", vagyis a "Stuck in Love" című filmet 2013. december 5-től vetítik hazánkban, csak válogatott mozikban. Ez nem véletlen akkor, amikor független filmről van szó. Csak tegnap figyeltem fel erre a hírre, amikor a Port.hu hírlevelében olvastam az ajánlókat. Még márciusban írtam röviden a filmről, hiszen Logan Lerman az egyik főszereplője!

Tudnivalók a filmről: színes, feliratos, amerikai vígjáték, 97 perc, (16)
Rendezte: Josh Boone

A film rövid ajánlója és a szereplők:
"Az elismert író, William Borgens (Greg Kinnear) három éve nem írt egy sort sem, amióta felesége Erica (Jennifer Connelly) elhagyta egy fiatalabb férfiért. Ahelyett, hogy új könyvén dolgozna, inkább ex-e után kémked, és úgy tesz mintha csak kocogna a házuk előtt. Mindeközben alkalmi kapcsolata van férjes szomszédjával Tricia-val (Kristen Bell) és gyermekei bonyolult lelki világát is próbálja megérteni. Főiskolás lánya Samantha (Lily Collins), egy fontos hírrel tér haza hálaadásra: kiadják első regényét. Apja büszke rá, de egyben bosszantja, hogy lánya sohasem kért tőle tanácsot, segítséget. Samantha nem hajlandó anyjával is megosztani a jó hírt, akit elítél amiatt, hogy elárulta az apját. Annak ellenére, hogy osztálytársa Lou (Logan Lerman) kitartóan próbálkozik nála, ő kerül bármiféle szerelmi kapcsolatot, hogy megvédje magát a fájdalomtól, elvégre látta, mit tett a szüleivel. Eközben tizenhat éves, Stephen King rajongó fia Rusty (Nat Wolff) aki eddig irtózott a romantikától, beleszeret a gyönyörű Kate-be (Liana Liberato) és hamarosan megtapasztalja a szerelem és fájdalom ízét is. Közeleg Samantha könyvbemutatója, melyen részt vesz az egész család, ahol a régi sebek újra felszakadhatnak, de Kate az eseményen kezébe veszi az irányítást." - Mozi Mánia
Lily Collins (A végzet ereklyéi: Csontváros) és Logan Lerman (Percy Jackson-filmek)

A hivatalos magyar feliratos előzetes a folytatásra kattintva nézhető meg!


1 megjegyzés:

  1. Én már láttam a filmet, és nagyon jó, Logan lerman ismét nagyon jól szinészkedett, ráadásul szerintem az egyik legjobb szerepet is kapta. Egy elragadó, aranyos szerelmest játszott. :) A film egy tipikus amerikai családot mutat be, ráadásul nekem azért is tetszett, mert író családról szól, ami közel áll hozzám. érdemes megnézni. :)

    VálaszTörlés