2014. április 7., hétfő

Plusz megerősítés: Előrendelhető "Az elveszett hős" a Könyvmolyképző Márkaboltban

A Könyvmolyképző Márkaboltban végre frissítésre került az előkészületben lévő könyvek listája megannyi újonnan megjelenő címmel, köztük Rick Riordan legújabb könyve, "Az elveszett hős"!

Tegnap már közzétettem a hírt, miszerint a Heroes of Olympus-sorozat első kötete 2014. április 25-től lesz kapható az áprilisi könyvhét apropójából! Már a Könyvmolyképző Kiadó hivatalos márkaboltjában is előrendelheted a könyvet akciós, 2.549 Ft-os áron (2.999 Ft helyett)! RENDELD ELŐ ITT!

A Könyvmolyképző által közölt adatok a kötetről:
  • Cím: Az elveszett hős
  • Szerző: Rick Riordan
  • Kötéstípus: kemény táblás védőborítóval
  • Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó Kft.
  • Fordító: Acsai Roland
  • ISBN: 9789633737477
  • Várható megjelenés: 2014.04.25
  • Termékkód: 6586
Percy Jackson visszatér… Vagy mégsem? Ugyanis minden nyom nélkül eltűnik a Félvér Táborból. Annabeth égre-földre keresi kedvesét, egyelőre eredménytelenül. Ám ugyanolyan rejtélyesen, ahogy Percy felszívódik, feltűnik egy Jászon nevű srác, aki semmire sem emlékszik a múltjából, viszont nagyon sokat tud. Például a küldetésekről, és – csak úgy mellékesen – folyékonyan beszél rómaiul, hogy a farkas-pótszülőkről már ne is beszéljünk…

Elhangzik egy újabb prófécia, és kezdetét veszi egy újabb küldetés – most már Jászon vezetésével. Közben kiderül néhány furcsa dolog… Jászonról is. Tényleg létezik egy másik Félvér Tábor, ahol a római istenek gyermekei nevelkednek, akik halálos ellenségei a görög félvéreknek? És a kedves olimposzi szülők vajon miért nem merik hallatni isteni hangjukat? Ki ejtette foglyul Hérát, az istenek hisztis, undok és bajkeverő királynőjét? Megéri kockáztatni érte az életüket?

Megtudod, csak kövesd kedvenc íród kedvenc hőseit a leges-legújabb és legkockázatosabb küldetésre!

1 megjegyzés:

  1. Ez a leírás borzasztó! Remélem a Jason marad, eddig se fordítottak neveket. És mi az, hogy rómaiul beszél?! Max latinul!

    VálaszTörlés