2014. április 19., szombat

Rick Riordan korábbi gondolatai Az Olimposz hősei-sorozatról

A könyv hivatalos magyar borítója
Innen-onnan nézve már csak 6 nap van hátra a várva-várt "Az elveszett hős" c. kötet megjelenéséig! Most viszonylag régebbi (2010-es) Riordan gondolatokat hoztam nektek, melyeket a szerző anno hivatalos blogoldalán tett közzé Az Olimposz hősei-sorozattal kapcsolatban.

Nézzük, mire számíthatunk az újabb öt részben:
"Az Olimposz hősei egy ötkötetes könyvsorozat lesz. Az események Percy Jackson világában játszódnak, és Percy fontos szerepet kap a sorozatban. A sorozat különböző pontjain belefuthatsz az első sorozat legtöbb karakterével, de Az elveszett hős is tartalmaz új főszereplőket, úgyhogy elővigyázatosságból nem hívom ezt "Percy Jackson-sorozatnak". Ez annál egy kicsivel több. És nem hívom "Félvér tábor-sorozatnak" sem, mert ez kicsivel több annál, szóval... Huh, de ez, mit is mondhatnék most. Amikor a könyv megjelenik, látni fogod, mire gondolok."
- Forrás: Myth & Mystery
Ne feledjétek, 2014. április 25-én jelenik meg hazánkban "Az elveszett hős"! Már a legtöbb webáruházban előrendelhető a könyv akciós, 2.399 Ft-os áron! A következő link tartalmaz néhány nagyobb áruházat, ahol megvásárolhatod! ELŐRENDELÉS

*Rendelési információ: A Könyvmolyképző Márkabolt feltüntetett várható szállítási időpontját figyelembe véve a könyv házhoz érkezésének legkorábbi várható napja: április 29-e! Ez persze áruházanként változhat!

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése