2014. április 8., kedd

Rick Riordan gondolatai a "The Staff of Serapis" megjelenéséről

Rick Riordan személyes blogoldalán osztotta meg gondolatait a "The Staff of Serapis" megjelenéséről és a kiadással kapcsolatban felmerült kérdéseket is eloszlatta a szerző.
A "The Staff of Serapis" (Szerápisz botja) egy hatvan oldalas crossover történet Annabeth és Sadie szereplésével, ami kedden jelenik meg, április 8-án, az újonnan megjelenő papírkötéses "The Mark of Athena" (Athéné jele) amerikai változatának hátuljában kapott helyet!

A történet e-book formában is elérhető lesz a mellékelt borítóval, május 20-tól. Az e-book tartalmazni fogja a "The Blood of Olympus" (Olimposz vére) első betekintőjét, ha a hangoskönyv változatot veszed meg, akkor meghallgathatod mindezt az én előadásomban.

Kérdés: Miért nem jelenhet meg a "The Staff of Serapis" külön nyomtatott könyvként, ahelyett, hogy a "The Mark of Athena" kötethez lenne kapcsolva?

Mert a történet kifejezetten a "The Mark of Athena" papírkötetes megjelenésének promóciója miatt lett megírva. Továbbá, a nyomtatás és szállítás miatt a hatvan oldalas történet önmagában irreálisan drága lenne. Így végül a költségkalkuláció ugyanannyi lett, mint a a "The Mark of Athena" puha fedeles változatáé, szóval így megkaphatod a teljes csomagot, ha nyomtatásban szeretnéd olvasni!
K: Miért kell megvásárolni a "The Staff of Serapis" e-bookot a "The Blood of Olympus" részletének elolvasásához?

A betekintő itt fog szerepelni először, extra élvezetként, mert ezzel szeretnék köszönetet mondani nektek, hogy megvettétek a "The Staff of Serapis"-t. A betekintő ingyenesen is elolvasható lesz majd az interneten, nyáron.

K: Mikor lesz elérhető ez a történet más országokban is?

Nem tudom! Mint mindig, ezúttal is csak az amerikai piacról vannak információim. A történetet eladták más piacoknak is, szóval, előbb-utóbb látni fogod ilyen vagy olyan formában. Kérdezd meg a helyi könyvkereskedéseket, illetve a hazai kiadót. Lehet, hogy nekik több információjuk van.

Remélem élvezni fogjátok a "The Staff of Serapis"-t, srácok!

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése