2014. május 20., kedd

Megjelent a "The Staff of Serapis" e-book!

Habár a történet már április 8-án megjelent a "The Mark of Athena" papír kötetes változatának extrájaként, a mai napon e-book formátumban is megjelent Rick Riordan legújabb crossover története, a "The Staff of Serapis" (Szerápisz botja)! A történetben ezúttal nem Percy Jackson lesz a főszereplő, hanem Athéné lánya, Annabeth Chase. Annabeth találkozik a Kane Chronicles-sorozat női főszereplőjével, Sadie Kane-nel.

Rick Riordan korábban már beszélt legújabb crossover sztorijáról egy interjú keretén belül, amit (újra) elolvashatsz IDE KATTINTVA!

SŐT, az e-book tartalmaz egy extra részletet az októberben megjelenő "The Blood of Olympus" (Az Olimposz vére) című könyvből, mely Az Olimposz hősei-sorozat záró kötete lesz!
"Május 20-án, kedden lesz az első lehetőséged, hogy elolvashass egy részletet a könyvből. Ha megvásárolod a "The Staff of Serapis" rövid történet elektronikus példányát, Annabeth Chase és Sadie Kane főszereplésével, speciális "köszönetképpen" tartalmazni fogja a "The Blood of Olympus" első fejezetét. A részlet később ingyenesen is hozzáférhető lesz kicsivel később, a nyár folyamán." - Rick Riordan

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése