2014. május 18., vasárnap

Percy Jackson kihívás - A ti kérdéseitek: 20.


Ne feledjétek, hogy még mindig várom a kérdéseiteket az oldal e-mail címére: percyjacksonhu@gmail.com! A bővebb tudnivalókat EBBEN a bejegyzésben újra elolvashatjátok!

20. kérdés
Kérdező: Merylseafoam
Mi a véleményetek a filmek zenéiről?
Az első film, a "Villámtolvaj - Percy Jackson és az olimposziak" zeneszerzője Christophe Beck remek munkát végzett, mégis azt kell mondanom, hogy a "Percy Jackson - Szörnyek tengere" film zenéje sokkal ütősebb lett Andrew Lockington előadásával.
A második film egy meghatározó zenei témát kapott, ami rengeteg számban felcsendül a filmzenei CD-n és persze magában a filmben is. IAMEVE  - "To Feel Alive" c. betétdala szuper lett, amiben szintén a film zenei témája érvényesül. A dalok sokkal ütemesebbek, pörgősebbek és sokat hozzátesznek egy-egy jelenethez és megalapozzák a feszültséget. Szóval, nekem inkább a második film zenéje szimpatikusabb!
Meg kell jegyeznem, mindegyik albumot szívesen meghallgatom akármikor!

3 megjegyzés:

  1. Szerintem is erősebb a SoM zenéje, király!! Az első filmét még nem hallgattam meg külön de az nem olyan jó.

    VálaszTörlés
  2. HIGHWAY TO HELL!!!!!!!!!

    VálaszTörlés
  3. Szerintem az összes zene jó és a legjobb az egészben az az időzítés.Nekem például a "Villámtolvaj"-ban az tetszett a legjobban amikor küldetésre indulnak az Alvilágba és beadták a Highway To Hell-t!Sz nagyon tetszett:)

    VálaszTörlés