2014. május 15., csütörtök

Xpress reklám: "A Percy Jackson sorozat folytatása!"

A mai napon az alábbi e-mail fogadott a beérkező leveleim között, amit az Xpress.hu küldött. Legelőször az e-mail tárgyára lettem figyelmes, ami így szólt: "Az elveszett hős: A Percy Jackson sorozat folytatása!" Jó látni, hogy ilyen formában is kap reklámot a könyv! (A könyv borítóját én csatoltam hozzá a bejegyzéshez, az nem képezte részét a levélnek!)
Kedves Gergő! 

hivatalos magyar borító
Korábbi vásárlásaid alapján úgy gondoltuk, érdekelhet, hogy megjelent Rick Riordan új sorozatának első kötete, amely ott folytatódik, ahol a Percy Jackson és az olimposziak-sorozat véget ért. 

Az elveszett hősben Percy Jackson visszatér. Vagy mégsem? Ugyanis minden nyom nélkül és rejtélyesen eltűnik a Félvér Táborból. Annabeth égre-földre keresi szerelmét, egyelőre eredménytelenül. Ám ugyanolyan rejtélyesen, ahogy Percy eltűnt, feltűnik egy Jászón nevű srác, aki semmire sem emlékszik a múltjából, viszont nagyon sokat tud. Például a küldetésekről, és csak úgy mellékesen folyékonyan beszél rómaiul, hogy a farkas-pótszülőkről már ne is beszéljünk. Elhangzik egy újabb prófécia, és felvirrad egy újabb küldetés. 

A Percy Jackson-sorozatból két sikeres mozifilm is készült, ám az élmény a regényeredetikkel lehet teljes: Az elveszett hős újabb kalandos darab, amely az ifjúsági irodalom és az ókori mitológia kedvelőinek is élvezetes olvasmány. 

A kiadvány(ok)ról további részleteket az adatlapokon 
olvashatsz, ahol meg is rendelheted a terméke(ke)t: 

Az elveszett hős (KÖNYV) 

Üdvözlettel: XPRESS.HU 

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése