2014. május 8., csütörtök

Percy Jackson kihívás - A ti kérdéseitek: 18.

A felhasznált kép készítője: viria13

Újra kezdetét vette a Percy Jackson kihívás, de most azokkal a kérdésekkel, amiket Ti küldtetek!
2-3 naponta érkezik egy-egy újabb kérdés! Ne feledjétek, hogy még mindig várom a kérdéseiteket az oldal e-mail címére: percyjacksonhu@gmail.com! A bővebb tudnivalókat EBBEN a bejegyzésben újra elolvashatjátok!

18. kérdés
Kérdező: Pöszke
Ha a Harry Potter és a Percy Jackson könyvszereplők találkoznának, akkor milyen szituációt képzelnél el? Mennyiben módosítaná ez a találkozás az eddig kialakult barátságokat/párokat?
Ha Percy Jackson sztoriját emelnénk előtérbe, akkor úgy tudnám elképzelni, hogy Percyéknek egy küldetésre kellene indulniuk Angliába. Természetesen ott egy gonosz, sötét varázsló (Voldemort) lehetséges hatalomra jutása hozná el a világvégét, aminek megfékezéséhez már nem lenne elegendő pusztán a mágia... (Ez a történet megérne egy fanfictiont is!)
Két kedvenc főszereplőmet (Harryt és Percyt) biztosan legjobb barátokként tudnám elképzelni, akik közösen próbálnák megállítani a Sötét Nagyurat. Fontos itt megjegyeznem, hogy az általam elképzelt NAGY találkozás "Az utolsó olimposzi" után játszódna, hiszen akkor korban is nagyjából megegyeznének a szereplők.)
A párokba nem avatkoznék bele, ennyire nem keverném össze a két sztorit.

9 megjegyzés:

  1. Én ezt a Harry-Percy párost úgy képzelem el, hogy jó haverok lesznek, megtalálják a közös hangot, de nagyon sokszor vitáznak, veszekednek, ám nem tudnának igazából egymásra úgy haragudni :) Annabeth és Hermione... ők nem kedvelnék kezdetben egymást, de a végén összecsiszolódnának...
    Valami ilyesmit tudnék elképzelni :D

    VálaszTörlés
  2. *meglátnak egy pókot*
    Annabeth: Di immortales!
    Ron: Póóók!
    *a lehető legmesszebb húzódnak a póktól*
    Annabeth: Percy!
    Ron:Hermione!
    *fejvesztve rohannak, mert azt hiszik valami baj van, aztán meglátják a pókot*
    Percy:...
    Hermione:...
    *egymásra néznek*
    Hermione:*sóhajt*
    Percy: Úgy látom akadt egy kis dolgunk...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igazán találó! :) Ilyen szituációkat a könyvekben is el bírnék viselni!

      Törlés
  3. Hát először is Tyson megölelné Harryt és megkérdezné hogy mióta szemüveges és miért van egy sebhely a homlokán (hiszen hasonlítanak: fekete haj zöld szemek...) .
    Amúgy Percy és Harry szerintem jól kijönnének, és belső tulajdonságokban is hasonlóak (vegyük példának a barátokhoz való feltétlen hűség)
    Mr. D és piton pedig egész nap egy adag diétás kóla mellett szidnák Percyt illetve Harryt :)

    VálaszTörlés
  4. Én úgy képzeltem el, hogy Percy-ék és Harry-ék találkoznak egy küldetés közben, amikor a titánok és Voldemort (valami csoda folytán feltámad) összefognak és csak akkor győzhetik le őket, ha összefognak. Először akadnak nézeteltérések, de megoldják és nagyon jó barátok lesznek. A párokat én sem keverném össze, így jók, ahogy vannak. Az egész az Utolsó Olimposzi után lenne.

    VálaszTörlés
  5. I' FUNtasy....
    De ez már kicsit sok...nekem is.

    VálaszTörlés
  6. én clarisse-t hoznám össze harry-vel

    VálaszTörlés
  7. Hú ezen már sokat gondolkodtam..Szerintem véletlenül Harry-ék elhopponálnak a Táborba és mindent megtudnának a félistenekről csak úgy mint a félistenek róluk.Majd megtudják hogy mindkettő nagy ellenfele (Voldemort,Kronosz) feltámad és összefognak és csak eggyüttes erővel lehet legyőzni őket.A Táborban a Nagy Hatos gyakorol,össze hangolódik és mehet az összecsapás.Harry és Percy jó haverok lennének,de mivel mindkettő vezető-típus ezért lenne köztük egy kis baráti rivalizálás.Én így képzelem el.Szerintem jó lenne ha csinálnának egy ilyen filmet(ne értsetek félre,nem az én ötleteim alapján☺)

    VálaszTörlés