2013. április 17., szerda

Ajánló: Egy különc srác feljegyzései DVD

A mai napon jelent meg kis hazánkban Logan Lerman és Emma Watson közös filmje az Egy különc srác feljegyzései DVD-n!

A film hivatalos ajánlója:
A Stephen Chbosky hatalmas sikerű regénye nyomán készült Egy különc srác feljegyzései főszereplője az elsős gimnazista Charlie (Logan Lerman), aki mindig a partvonalról szemléli az eseményeket egészen addig, amíg szárnya alá nem veszi két belevaló felsőbb éves. A szép és szabad szellemű Sam (Emma Watson) és vakmerő mostohabátyja, Patrick (Ezra Miller) révén Charlie új barátokat szerez, megismeri az első szerelmet, az ébredező szexualitást, féktelen bulikra és a Rocky Horror Picture Show éjféli vetítéseire jár, és közben a tökéletes dalt is keresi.
A DVD-t a ProVideo (MediaPro) adja ki Magyarországon, magyar sztereó szinkronnal és angol 5.1-es hanggal. Extrák is helyet kaptak a korongon:
- Audiókommentár - Stephen Chbosky író/rendező közreműködésével
- Audiókommentár - A szereplők és a rendező audiokommentárja Logan Lerman, Emma Watson, Ezra Miller és mások közreműködésével
- Kisfilm - Minden idők legjobb nyara
- Egyéb - Muszterek
- Kimaradt jelenetek - a rendező választható kommentárjával 

Hol kapható a DVD?
A Media Markt üzleteiben azonnal vihető 1999Ft-os áron (az árak áruházanként eltérőek lehetnek)! Xpress-en és az Alexandra áruházban 1890Ft-ért már megrendelhető (azonnali szállítással). Szintén megrendelhető a Rocky.hu-n 1-3 napos szállítással, 1999Ft-ért. Egyelőre még előrendelhető státuszban van Bookline-on 1891Ft-os áron! (Érdemes többször visszanézni ide, további friss információkért, árakért!)

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése