2013. április 19., péntek

"Percy Jackson: A titán átka" 2015 decemberében a mozikban!?

Úgy tűnik, a Fox megvette a teljes Percy Jackson-sorozat jogait Rick Riordantől!

Sőt, a könyvek angol nyelvű Wikipedia oldalainak írói szerint már azt is megerősítette a 20th Century Fox, hogy a harmadik rész címe Percy Jackson: The Titan's Curse, azaz Percy Jackson: A titán átka címet fogja viselni! A film pedig 2015 decemberében fog a mozikba kerülni!

Illetve a negyedik rész "Percy Jackson: Battle of the Labyrinth" (Percy Jackson: Csata a labirintusban), az ötödik pedig két részben "Percy Jackson: The Last Olympian Part 1" és "Percy Jackson: The Last Olympian Part 2" (Percy Jackson: Az utolsó olimposzi 1. és 2. rész).

Reméljük tényleg igazak a Wikipedia cikkíróinak hírei, mert máshol egyelőre nem találtam erről bővebb információt!
(A mozis dátummal egyelőre azért vagyok szkeptikus, mert a cikkírók nem jelenítettek meg semmiféle forrást sem a filmadaptációk leírása mellé. Hiszen 2012-ben még a Fox azt nyilatkozta, hogy megvárják a Szörnyek tengerének mozis fogadtatását, és akkor eldöntik, hogy megveszik-e a sorozatot. Hozzáteszem, remélem tényleg igazak a fenti hírek!)

FRISSÍTÉS: SAJNOS A 2015-ÖS DÁTUM MÁR NEM VALÓSZÍNŰ, A FILM NEM SZEREPEL A FOX 5 ÉVES TERVEZETÉBEN (EGYELŐRE)! Azóta már a Wikipédiáról is törölték a dátumot!
2014.12.27-i bejegyzés ebben a témában: Mit tudunk a "Percy Jackson - A titán átka" filmről?

7 megjegyzés:

  1. Istenem már nagyon várom :) A Titán átka a kedvenc könyvem a sorozatban!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem is az az egyik kedvencem. Viszont nagyon örülök annak, hogy az utolsó kötetet 2 részre bontják, hiszen elég akciódús könyvről van szó. Annak idején a Harry Potter és a Halál ereklyéinek is jót tett a 2 rész.
      Reméljük hamarosan a Fox is kiad egy nyilatkozatot a folytatásokról!

      Törlés
    2. Istenem már annyira várom!!!

      Törlés
  2. Nagyon várom remélem folytatják a kedvenc filmsorozatom

    VálaszTörlés
  3. Nagyon vàrom, de még olyan sokára van :( :) ♥

    VálaszTörlés
  4. Hát ez nagyon jó hír,már csak egy év :( .De lassan megy az idő.Mindig ez van,ha nagyon vársz valamit,akkor nagyon lassan megy az idő fölötted.Mert minden másodpercben erre gondolsz :).

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A dátum azóta már elévült! A legutóbbi bejegyzés ebben a témában: http://percyjacksonhu.blogspot.hu/2014/12/mi-tudunk-percy-jackson-titan-atka.html

      Törlés