2013. április 2., kedd

MTV News videóinterjú Logan Lerman-nel

A kiadott Percy Jaskson: Szörnyek tengere elő-előzetesére és a közelgő MTV Movie Awards-ra való tekintettel az MTV News interjút készített Logan Lerman-nel.
Logan az interjúban elmondja, hogy az első film is nagyszabású volt, de a folytatás még nagyszerűbb történet lesz, nagyobb szörnyekkel, nagyobb effektekkel és mindez 3D-ben!
Továbbá megemlíti, hogy valaki megmérgezi a Félvér tábor védelmező fáját, így az ott tartózkodó félistenek veszélybe kerülnek, hiszen kiszolgáltatott a tábor a közelben ólálkodó szörnyeknek, akik/amik meg akarják őket ölni. Nekik pedig a Szörnyek tengerét átszelve kell megtalálniuk az aranygyapjút, amivel megmenthetik a tábort. "Ez egy hatalmas kaland."
A riportert megcáfolta abban, hogy ez sötétebb hangulatú lenne az első résznél, majd hozzátette, hogy "sokkal több mókás jelenet lesz benne". Még nem látta a filmet, de már kíváncsi a vizuális effektekre.
"Szép számmal lesznek szörnyek." Ezeket meg is tudták nézni a forgatáson, sok közülük emberi alakban is megjelenik. Végül megválaszolta, hogy a kedvenc teremtménye a filmben: "a lenyűgöző és hatalmas küklopsz". Izgatott már, hogy végre láthassa.

A teljes interjú április 5-én lesz látható az amerikai "Rated MTV" műsorban.

Az interjú!

További információk az MTV Movie Awards-ról a folytatásra kattintva!

"Egy különc srác feljegyzései" MTV jelölések:
Legjobb női főszereplő - Emma Watson
Áttörő alakítás - Ezra Miller
Legjobb csók - Emma Watson és Logan Lerman
Legjobb zenei pillanat - Emma Watson, Logan Lerman és Ezra Miller
 
"A texasi láncfűrészes 3D" MTV jelölése:
Legjobb megrémült alakítás - Alexandra Daddario
 
 
+ Még várható egy exkluzív jelenet a filmből az MTV díjátadóján!

Az MTV Movie Awards gáláját április 15-én hajnali fél 4-től élőben lehet majd követni, vagy felvételről az alábbi időpontokban a magyar MTV-n:
Április 15-én 19:25-től
Április 16-án 16:20-tól
Április 17-én 8:00-tól és 13:20-tól
Április 18-án 11:20-tól és 19:25-től
Április 19-én 16:20-tól
Április 20-án 09:40-től és 18:50-től

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése