2013. április 15., hétfő

MTV Movie Awards 2013: Logan Lerman, Alexandra Daddario

Ma hajnalban került megrendezésre az MTV Movie Awards 2013 díjátadó Los Angelesben, a Sony Pictures Studios-ban. Az eseményen megjelent Logan Lerman (Percy) és Alexandra Daddario (Annabeth) is, hiszen mindkét Percy Jackson-sztár szerepelt a jelöltek között. Sajnos egyikőjüknek sem sikerült díjra váltani jelölését.
Képek: JustJaredJr
Logan Lerman
Alexandra Daddario
Logan Lerman az "Egy különc srác feljegyzései" című filmmel indult a díjakért. Logan kettő, míg a stáb tagjai összesen négy kategóriában voltak jelölve:
Legjobb női főszereplő - Emma Watson
Áttörő alakítás - Ezra Miller
Legjobb csók - Emma Watson és Logan Lerman
Legjobb zenei pillanat - Emma Watson, Logan Lerman és Ezra Miller
 
Alexandra pedig a "Texasi láncfűrészes 3D" filmbeli alakításáért kapott egy jelölést, a Legjobb megrémült alakítás kategóriában.

 
Ami viszont jó hír, hogy legalább Emma Watson gazdagabb lett egy igazán nívós díjjal, ez az MTV Trailblazer Award. A gíjat Logan Lerman és Eddie Redmayne konferálta fel és adta át Emma Watsonnak. A Trailblazer Award díjat olyan fiatal színészeknek szokták adni, akik fiatal koruk ellenére sokat letettek már az asztalra és hatalmas hírnévre tettek szert. Emma Watson pedig kezd kitörni Hermione árnyékából, hiszen nemcsak a Harry Potter-sorozatban nyújtott kiemelkedő teljesítményt, hanem az "Egy különc srác feljegyzéseiben", az "Egy hét Marilynnel" című moziban és a hamarosan mozikba kerülő "The Bling Ring" filmben, valamint a 2014-es "Noé" feldolgozásban. Igazán megérdemelte az elismerést!
A díj pedig a legjobbkor érkezett számára, hiszen a mai napon (április 15.) ünnepli Emma Watson 23. születésnapját! Boldog Szülinapot, Emma!

Logan Lerman felkonferálja Emma díját

TOVÁBBI KÉPEK A DÍJÁTADÓRÓL A FOLYTATÁSRA KATTINTVA!
A képeket készítette: JustJaredJr (A képek kattintásra eredeti méretben nézhetők!)
Az MTV Movie Awards gáláját felvételről az alábbi időpontokban lehet újra megnézni a magyar MTV-n: április 15-én 19:25-től, április 16-án 16:20-tól, április 17-én 8:00-tól és 13:20-tól, április 18-án 11:20-tól és 19:25-től, április 19-én 16:20-tól, valamint április 20-án 09:40-től és 18:50-től.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése