2013. április 11., csütörtök

Ghosts of the Pacific: Jake Abel és Tom Felton egy filmben

Ismét egy Percy Jackson és egy Harry Potter sztár fog közös filmben szerepelni. Korábban beszámoltam róla, hogy Logan Lerman és Emma Watson dolgozott együtt az "Egy különc srác feljegyzései" című drámában, akik a most készülő "Noé" filmben is közösen szerepelnek.
Most azonban Jake Abel, a Percy Jackson-filmekben Luke megtestesítője és a Harry Potter-filmekből ismert Tom Felton, azaz Draco Malfoy látnak munkához. Érdekesség: közös vonás mindkét karakterben (Luke és Malfoy), hogy először a sötét oldalt választották, majd a végső pillanatban észhez kaptak és a jók pártjára álltak.

A Collider számolt be arról, hogy Tom Felton, Jake Abel és Garret Dillahunt kapták a "Ghosts of the Pacific" főszerepeit. A film megtörtént eseményeken alapul, három tengerészgyalogosról szól, akik 1942-ben, a II. világháború alatt eltűntek a Csendes-óceánon. A nyílt víz felett fogyott ki repülőjük üzemanyagtartálya, így kénytelenek voltak egy kis mentőhajóban élelem és egyéb mentőfelszerelés nélkül túlélni. Garret Dillahunt fogja alakítani Harold Dixont, Tom Felton lesz Tony Pastula és Jake Abel pedig Gene Aldrich.
A forgatókönyvet Mark David Keegan és Brian Falk írták. Brian Falk rendezi filmet. A "Ghosts of the Pacific" című mozi forgatása április 15-én kezdődik a Baya Studios-ban, Mexikóban. Ebben a stúdióban található a világ legnagyobb kültéri víztartálya, melyet James Cameron és csapata is használt a Titanic forgatásakor.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése