2013. szeptember 11., szerda

Körkérdés I. - Te mit szeretnél látni "A titán átka" filmben?

Kép forrása: Pinterest
A chat-et elnézve, látom vannak elképzeléseitek a "Percy Jackson - A titán átka" filmmel kapcsolatban. Ezért arra gondoltam, jó volna összegyűjteni, hogy mik azok a dolgok (szereplők, helyszínek, szörnyek, események), amiket szívesen látnátok a 2015-re (egyelőre csak pletyka!) tervezett folytatásban.
Te mit szeretnél látni "A titán átka" filmben?
Véleményeteket ezúttal ehhez a bejegyzéshez várom, hiszen a chat-en össze-vissza keverednek a vélemények, itt pedig egy helyen lesz mind!

12 megjegyzés:

  1. Én az Apollónal való találkozást várom nagyon. Ő a kedvenc görög istenségem, és remélem nem kell csalódnom benne. Imádkozom, hogy legalább olyan jól találják meg a színészt rá, mint Hermésznek Nathan Fillion- t.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem is jó színész kéne Apollónak, valaki aki el tudja mondani azt a verset, amit az elején elszaval :D

      Törlés
  2. Én Artemisz vadászait szeretném, na meg persze Zoé, Thália és Percy veszekedéseit, azokat nem lehet kihagyni. Nem beszélve persze a di Angelo testvérekről, ki ne szeretné Hádész porontyait a filmvásznon látni? :D

    VálaszTörlés
  3. Remélem, hogy a filmben visszakapjuk azt a Nicót, akit a könyvben is olvashattunk, hiszen a srácot nem lehet nem imádni<3 A téli napfordulóra nagyon kíváncsi lennék, meg arra a részbe mikor Percy és Annabeth táncol :)

    VálaszTörlés
  4. Én is úgy gondolom hogy Nico DiAngelo-t nem lehet kihagyni azzal a személyiséggel amilyen a könyvben volt! én kiváncsi vagyok pl.: Atlaszra ahogy az eget tartja és arrol az oriás szemétdombrol ahol Nico nővére meghal és persze amikor Percy és Anabeth táncolnak....:D

    VálaszTörlés
  5. Percabeth miatt mindenképpen! Percy és Annebeth tánca miatt pedig főleg! Na meg Nico DiAngelo is nagyon érdekelne, valamint Thalia!! A harmadik könyv, valamint az azután következők voltak a kedvenceim, így nem csoda, hogy filmvásznon is látni szeretném a Percabeth szál kibontakozását. Ezen felül Logan Lerman és Alexandra Daddario együtt valami eszméletlenek, úgyhogy nem csoda, ha vérbeli rajongóként szeretném filmen is látni kettejüket Percy és Annebeth szerepében! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Egyet értek Matancc-cal! Remek lenne látni Logandrát, azaz Percabeth-et!

      Törlés
  6. Jó lenne látni a könyv végén lévő harcot, ahogy Thália és Luke harcol! De a Di angelókat is mindenképp!

    VálaszTörlés
  7. Én a legjobban az Aphrodité-vel való találkozást várom nagyon! Az szerintem nagyon cuki volt... De persze az is remek rész volt, amikor Grover ivott kávét, és megjelent a vaddisznó. Majd ment vissza a társaihoz és kávét ivott az összes szatír :)

    VálaszTörlés
  8. Selena Gomezt képzelem el Aphrodité bőrében. De remélem benne lesz a filmben az a rész, amikor Percy átveszi Artemisztől az eget.

    VálaszTörlés
  9. Hol lehet még a harmadik részről képeket találni, esetleg egyéb információt?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A harmadik részről sehonnan, hiszen még nem erősítették meg, hogy egyáltalán lesz-e folytatás. Reméljük hamarosan bejelenti a FOX a 3. részt!

      Törlés