2013. szeptember 10., kedd

"Percy Jackson - A titán átka" - Októberben bejelentés várható?

Rajongói poszter (forrás Logan Lerman Club)
Már több külföldi honlapon is olvasható egy újabb pletyka a Percy Jackson és az olimposziak-sorozat 3. filmadaptációját illetően, aminek várható címe "Percy Jackson - A titán átka" lesz.
Az mindenesetre tény, hogy a FOX megvette Rick Riordan könyvsorozatának jogait, azonban hivatalosan nem erősítették még meg, hogy készítenének egy harmadik filmet is. Bár Logan Lerman és Alexandra Daddario néhány interjúban megemlítették, hogy szívesen részt vennének egy újabb Percy Jackson-filmben.

Most az a pletyka járja, hogy októberben a FOX hivatalosan is be fogja jelenteni a harmadik filmet, és jövőre elkezdik a forgatást, hiszen a "Percy Jackson - A titán átka" megjelenése 2015-re várható.

Azt nem mondom, hogy nem igaz a hír, és még esélyesnek is találom a 2015-ös bemutatót, mindenesetre érdemes megvárni a hivatalos megerősítést! Ti örülnétek egy 3. filmnek?

FRISSÍTÉS: SAJNOS NEM TÖRTÉNT ILYEN BEJELENTÉS, SZÓVAL CSAK PLETYKA VOLT!

7 megjegyzés:

  1. 2015-re?! Hát ha igaz a hír, akkor (elnézést előre is a szóért) én belepusztulok mire az megjelenik. A harmadik könyv valamint a 4 és az 5 volt a kedvencem és ennyit vári rá, komolyan az nagyon megterhelő lenne. :(

    VálaszTörlés
  2. Egyet értek...imádom ezt a filmet,de mire eljön....sajnálom igazán...:(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én örültem már a könyveknek is, hiszen görög-amerikai-magyar családból származom,de magyar vagyok.Nem hittem volna,hogy a Jackson ilyen híres név lesz.Örülök,ha lesz 3. film,igazán én akkor örülnék,ha az összes könyvet megfilmesítenék ezzel a stábbal.

      Törlés
  3. Hát, nem is tudom. Kétségkívül ebben a szereplőgárdában van potenciál, de számomra az első rész minden idők legrosszabb könyvadaptációja volt. Gyakorlatilag mindent átírtak. Jó, persze, lehet azt mondani, hogy pl. sokkal jobb a film, ha a szereplők 4 évvel idősebbek, de igazából szerintem ezek a könyvek úgy készültek, hogy mindig szorosan kapcsolódjanak az adott életkorhoz. Ennek folytán ez által az öregítés által a mondanivaló 1/3-át tönkre is vágták. Nem beszélve arról, hogy a Villámtolvajban egy jól sikerült karaktert sem tudok felmutatni.
    A második film már jobban sikerült. Majdnem végig tetszett. Majdnem. De mikor Kronosz elkezdett testet ölteni, égnek állt hajam. Nevetségesen néz ki, nem is beszélve arról, hogy ez teljesen szembe megy a könyvekkel, de ezen itt már ki lepődik meg? Viszont a film többi része tetszett, tehát mindent egybefoglalva olyan "oké" film lett. Látszik rajta, hogy megpróbáltak hűek lenni az alapanyaghoz.
    Várom a harmadik részt. Mert a könyv zseniális, és ha nem csinálnak a rendezők megint valami hatalmas hülyeséget, a film is az lesz.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igazad van! Az első rész nekem kész csalódás volt a könyvhez képest. Ráadásul ténleg teljesen át lett írva.

      Törlés
    2. Így van, annyival többet is ki lehetett volna hozni ezekből a filmekből... Kicsit félek a harmadik résztől xd

      Törlés
  4. Ha az összeset leforgatják.
    Kiöregednek a szereplők a szerepből.

    VálaszTörlés