2013. június 3., hétfő

A "Szörnyek tengere" 2. előzetesének zenéje

A mai napon lehullt a lepel a Percy Jackson - Szörnyek tengere 2. előzeteséhez használt zene címéről, és magáról a dalról is. A TV Commercial Songs oldalán ma leleplezték a legújabb előzeteshez használt zenét. A dal előadója Ninja Tracks, a címe pedig "Bombing Run".
A cikk:
Ez az a film, aminek 2013. augusztus 7-én lesz a premiere, és aminek a rendezője a német származású Thor Freudenthal, amiben Logan Lerman szerepel, és aminek itt a második előzetese, ez a "Percy Jackson - Szörnyek tengere", amerikai fantasy film. Le tudod csekkolni itt az oldalon a "Percy Jackson - Szörnyek tengere" filmnek az első előzetesét is.

Plot: A könyv-jelenségen alapuló, Percy Jackson - Szörnyek tengerében folytatódik az ifjú félisten hihetetlen utazása sorsának beteljesítése felé. Ahhoz, hogy megmenthessék a világot, Percynek és barátainak meg kell találniuk a mesés és varázslatos Aranygyapjút. Hajóra szállnak az odüsszeuszi Szörnyek tengerének ismeretlen vizeire (amit az emberek Bermuda-háromszög néven ismernek), harcolnak félelmetes teremtményekkel, egy zombisereggel, és a végső Gonosszal.

A dal, amit használtak a Percy Jackson - Szörnyek tengere 2. előzeteséhez, a Ninja Tracks "Bombing Run" című száma, 2013-ban jelent meg. Ez a "Bombing Run" dal megtalálható  a "Revolution Genesis" című albumukon. A Ninja Tracks egy zenés produkciókkal és zenék kiadásával foglalkozó cég, ami filmes reklámokhoz/előzetesekhez készülő zenékre és hangokra specializálódott.
A "Bombing Run (MASSIVE MIX)" meghallgatható a Soundcloud segítségével:

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése