2013. június 29., szombat

Collider videóinterjú: Logan Lerman

A Collider megosztotta Thor Freudenthal videóinterjúja mellett a Logan Lermannel készült interjút is, amit szintén egy rövid cikkbe ágyazottan mutattak be:
Logan Lerman beszél a Percy Jackson - Szörnyek tengeréről, a Percy bőrébe való visszabújásról, és a szereplőgárdával történő találkozásról, plusz Darren Aronofsky "Noé" filmjéről.


Logan Lerman készen áll a visszatérésre a félisten Percy Jackson-ként, a Thor Freudenthal által rendezett folytatásban, a Percy Jackson - Szörnyek tengerében. A film korábbi betekintőjéből kiderült, hogy a folytatás sokkal közelebb áll Rick Riordan könyveihez, rengeteget nevettünk az akció előrehaladtával. Ebben az interjúban Logan Lerman beszélt a Percy bőrébe való visszabújásról, az első film óta a karakterrel történt dolgokról, és a folytatásban betöltött szerepéről, a "régi" szereplőgárdával történő találkozásról és a munkáról az új szereplőkkel és a rendezővel. Lerman megosztotta még Darren Aronofsky következő filmjének, a "Noé" forgatásán szerzett tapasztalatait is.
További főszereplők: Brandon T. Jackson, Alexandra Daddario, Leven Rambin, Jake Abel, Nathan Fillion, Stanley Tucci, Anthony Head és Douglas Smith, a Percy Jackson - Szörnyek tengere augusztus 7-től a mozikban (Magyarországon augusztus 15-től). A folytatásban láthatod a videóinterjút. 

Logan Lerman:
  • 0:05 – Beszél arról, hogy milyen újra eljátszani Percy Jackson karakterét. 
  • 0:30 – Elmeséli mi történt Percyvel az előző film óta és merre tart a folytatásban. 
  • 1:35 – Elmeséli, hogy milyen volt találkozni a forgatáson az ismerős szereplőgárdával és az új arcokkal. 
  • 2:10 – Beszél a közös munkáról Thor Freudenthal rendezővel és a film szorosabb kapcsolatáról a könyvvel. 
  • 2:55 – Beszámol a folytatás trükkjeinek színvonalának emelkedéséről, a koreográfiáról és az akcióról.
  • 3:50 – Megosztja Darren Aronofsky "Noé" filmjének forgatásán szerzett tapasztalatait.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése