2013. június 29., szombat

Collider videóinterjú: Thor Freudenthal

A Collider végre kezdi nyilvánosságra hozni a Percy Jackson-sztárokkal készült interjúkat. Thor Freudenthal, a Percy Jackson - Szörnyek tengere rendezőjével készült interjú + cikk magyar fordítása:
Thor Freudenthal beszél a Percy Jackson - Szörnyek tengeréről, a regényekből adaptált dolgokról,  a folytatás szereplőivel való munkáról, és a Blu-Ray esetleges extráiról.

A Villámtolvaj - Percy Jackson és az olimposziak rajongói alig várják, hogy újra akcióban láthassák Logan Lermant a folytatásban nyáron, a Percy Jackson - Szörnyek tengerében. A rendező, Thor Freudenthal mutatott egy különleges bepillantót a film első felébe, ami tele van akcióval és humorral. Ebben az aktuális interjúban Freudenthal beszélt a családi filmek rendezésének iránti rajongásáról, Percy karakterének alakulásáról a folytatásban, Rick Riordan könyveinek sajátos értelmezéséről, és a munkáról az új és a visszatérő szereplőkkel/színészekkel.

További főszereplők: Brandon T. Jackson, Alexandra Daddario, Leven Rambin, Jake Abel, Nathan Fillion, Stanley Tucci, Anthony Head és Douglas Smith, a Percy Jackson - Szörnyek tengere augusztus 7-től a mozikban (Magyarországon augusztus 15-től). A folytatásban láthatod a videóinterjút.
Thor Freudenthal:
  • 0:05 – Olyan családi filmekről beszél, amikben rendezőként működött közre. 
  • 1:10 – Kommentálja Percy karakterének változását a folytatásban. 
  • 2:05 – Beszél arról, hogyan értelmezte a könyveket a rajongók elvárásainak szempontjából, plusz jelenetekről és mitológiáról, amiket a könyvből kiemelt a történethez.
  • 3:25 – Beszél az új és a visszatérő szereplőkkel való munkáról.
  • 4:30 – Egy kicsit beszél saját szemszögéből a film végleges vágásáról, és megemlíti, hogy milyen további anyagokat láthatunk majd a későbbi Blu-Ray lemezen.
  • 5:00 – Beszél a közelgő projektreiről.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése