2013. június 6., csütörtök

Glamour - Hollywood's Next Big Things: Alexandra és Leven

A Glamour magazin oldala most bemutatja nekünk Hollywood leendő nagy színésznőit, ezért összegyűjtötték azt a 12 fiatal színésznőt, akiktől még sokat várhat a filmipar és a jövő! Ezen a listán helyet kapott két Percy Jackson-sztár is, név szerint: Alexandra Daddario (Annabeth Chase) és Leven Rambin (Clarisse La Rue), akikről lélegzetelállító képek készültek, Alexandra pedig különösen gyönyörű! A lista ITT tekinthető meg.

A listán helyet kapott továbbá Kat Graham (a Vámpírnaplókból ismert Bonnie); Christa B. Allen (Bosszú c. sorozat); Maika Monroe; Isabelle Fuhrman; Willa Holland (Gossip Girl, A zöld íjász); Erin Moriarty (Kertvárosi kommandó); Ashley Madekwe (Bosszú); Dania Ramirez; Zoey Deutch (Lenyűgöző teremtmények); Alexis Knapp (Tökéletes hang).


Alexandra Daddario

New York-i lány, 27 éves, hamarosan berobban a Percy Jackson - Szörnyek tengerével a nagyobb és kisebb mozikba (Leven Rambinnel együtt); valamint az HBO hamarosan debütáló 'True Detective' sorozatába — de valójában láthatjuk a Broadway színpadán is. Szóval vigyázz: Figyelmeztetünk Alex tripla "támadására".


Leven Rambin

Emlékszel Glimmerre Az Éhezők Viadalából? Ez a 23 éves lány készen áll még több akcióra ezen a nyáron, a Percy Jackson - Szörnyek tengerében. Imádjuk a kutyái nevét, láttuk, amikor sétáltatta őket a hotel előtti járdán. Ők Sookie Stackhouse (True Blood) és Rooney Mara. "A megszállottja vagyok a való életben", mondta Rambin.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése