2013. június 5., szerda

Már csak 70 nap a Szörnyek tengere magyar bemutatójáig

Egyre gyorsabban telnek a napok a Percy Jackson - Szörnyek tengere magyarországi bemutatójáig, és már csak 70 NAP van hátra 2013. augusztus 15-ig!
Az elmúlt hetekben lassan, de végre beindult az új Percy Jackson-film promóciója. Lássunk néhány jelentősebb eseményt:

1. A film készítői, valamint a 20th Century Fox útjára indították a hivatalos "Szörnyek tengere kalauz"-t, és megosztották annak 1. részét (sajnos azóta több kép nem érkezett): "Szörnyek tengere kalauz" - Percy Jackson
3. A londoni British Museum látogatóinak levetítették a Percy Jackson - Szörnyek tengerének első 30 percét. Erről Thor Freudenthal tweetelt.

4. Május 29-én megérkezett a "Szörnyek tengere" 2. előzetese! Amihez készítettem magyar feliratot.

5. Május 31-én éjfélig tehették fel kérdéseiket a rajongók Twitteren néhány Percy Jackson-sztár számára: Logan Lerman, Alexandra Daddario, Leven Rambin és Thor Freudenthal. Ezekből a kérdésekből a film készítői válogatnak/válogattak és a hét folyamán megkérdezik a sztárokat, amit természetesen megosztanak majd velünk.

6. Alexandra, Leven és Brandon sajtónapon vettek részt, ahol képeket készítettek róluk, valamint interjúkat a Szörnyek tengere filmhez kapcsolódóan. Ezt Thor Freudenthal tweetelte nekünk, képpel mellékelve.

7. Logan pedig a Young Hollywood számára adott exkluzív interjút a film kapcsán. Az interjút hamarosan le fogják adni, a pontos időponthoz érdemes követni Twitteren Kylie Erica Mar profilját!

8. Június 4-én útjára indítottak a készítők egy újabb sorozatot, hogy könnyebb és nehezebb kérdésekkel éberen tartsák a rajongók figyelmét: ez a Percy-tények (Percyism Trivia)! Percy-tények 1. rész

A 70. naphoz érve pedig egy újabb kis ajándék tőlem Nektek, a Percy-tények 1. részének magyarítása! (Egyébként lehetséges, hogy ez a kép a múltkori karakterfotó alsó része, amint Annabeth és Percy vannak?):

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése