2013. június 3., hétfő

Az MTV véleménye az új "Szörnyek tengere" előzetesről

Az MTV a Percy Jackson - Szörnyek tengere 2. előzetesének debütálása napján írt egy rövid cikket a látottakról. A cikk végén néhány gondolat is olvasható Logan Lerman korábi MTV-nek adott interjújából!
Az új 'Percy Jackson' előzetes életre kelti a szörnyes címet
Logan Lerman visszatér bátran a Szörnyek tengerének vizeire a film új betekintőjében.

Az új "Percy Jackson - Szörnyek tengere" előzetes közelebbi bepillantást enged a történetbe és néhány lényre, amik a visszatérő hősök útjába állnak, akik igyekeznek megmenteni otthonukat.

Logan Lerman ismét visszatér Percyként, a görög isten, Poszeidón fiaként, és amikor egy régi ellenség visszatér, akkor megkezdi új utazását a barátaival, Groverrel (Brandon T. Jackson) és Annabeth-tel (Alexandra Daddario), hogy megtalálják az Aranygyapjút, az egyetlen dolgot, ami megvédheti a Félvér tábort.

Újabb fenyegetés érkezik Luke személyétől, az előző film áruló villámtolvajától. Hermész fia most Kronosz feltámasztásán munkálkodik, egy erőén, ami pusztulást hozhat a félvérekre és az egész világra.

Miközben kapunk újabb betekintéseket a történetbe, addig az új előzetes tényleg a szörnyekről szól. Sokféle szörnyeteg bukkan fel, vannak köztük hatalmas tengeri szörnyek, egy mechanikus bika, amikhez hasonlót eddig még sehol sem láthattál.

Amikor Logan Lerman beszélgetett az MTV News-ból ismert Josh Horowitz-cal (korábban ebben az évben), ugratta őt néhány szörnyeteggel, amik életre kelnek a "Szörnyek tengere" filmben, augusztus 7-től. "Szép számmal vannak benne szörnyek. Nem fogsz csalódni." - mondta Lerman. "Láthattuk őket a forgatáson. Klassz volt. Sokat közülük egy személy alakít, így ezek a dolgok valóban a kamerák előtt vannak, majd később megkapják a vizuális effektusokat. Nagyszerű volt. Színészeket kaptunk holmi labda vagy egy, a zöld háttéren lévő jel helyett."

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése