2013. június 6., csütörtök

"A villámtolvaj" és a "A Szörnyek tengere" filmes borítót kapnak!

A Könyvmolyképző oldalán egy fantasztikus felfedezésre jutottam, ám először értetlenül álltam a két (vagyis négy) új kiadvány előtt. Ugyanis a Percy Jackson és az olimposziak első és második részét újra kiadják Magyarországon 2-2 vadonatúj változatban! Először úgy gondoltam, hogy csupán a meglévő borítókkal adják ki a két kötetet, ezúttal keménytáblás és kartonált (puhakötéses) változatban, de NEM!
Mivel a borítótervek egyelőre nem készültek el, ezért megnéztem az adatlapjukat és örömmel láttam, hogy a kötéstípusok után ott áll zárójelben a következő szó: FILMES! Tehát 2013. szeptember 15-től megvásárolható lesz az első két rész filmes borítókkal (puha- és keménykötéses változatban)!
A "kemény táblás védőborítóval (filmes)" 2999Ft-ba, míg a "kartonált (filmes)" változatok 2499Ft-ba fognak kerülni! A Könyvmolyképzőnél most akciós áron, 15% kedvezménnyel előrendelhető mindkét kötet!
Percy Jackson és az olimposziak 1. - A villámtolvaj
Rick Riordan

Kötéstípus: kemény táblás védőborítóval (filmes) / kartonált (filmes)
Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó Kft.
Várható megjelenés: 2013.09.15
Termékkód: 6185 / 6184
Rick Riordan, a szerző a legújabb amerikai Rowling. Eredeti, friss hang jellemzi - óriási a sikere! A regény alapja a legrégebben futó, legnépszerűbb, legelevenebb szappanopera, a görög mitológia. Mindez vagánysággal, egy "problémás" fiú küldetésével fűszerezve. A tizenkét éves Percy Jacksont eltanácsolják az iskolából. Megint. Bármennyire igyekszik, úgy tűnik, képtelen távol tartani magától a bajt. De tényleg szó nélkül végig kell néznie, ahogy egy kötekedő kölyök molesztálja a legjobb barátját? Tényleg nem szabad megvédenie magát az algebratanárnővel szemben, amikor az szörnyeteggé változik és meg akarja ölni? Természetesen senki nem hisz Percynek a szörny-incidenssel kapcsolatban; abban sem biztos, hogy magának hisz. Egészen addig, míg a Minotaurusz be nem kergeti a nyári táborba. Hirtelen mítikus lények járkálnak ki-be a lakokba és Percy görög mitológia könyve megelevenedik. Rájön, hogy az olimposzi istenek a huszonegyedik században is élnek. Sőt, ami ennél is rosszabb, némelyiküket felbosszantotta: Zeusz villámát ellopták, és Percy az első számú gyanúsított. Percynek mindössze tíz napja van arra, hogy megtalálja és visszaadja a Zeusztól ellopott holmit, és békét teremtsen a háborúságban álló Olimposzon.
 ***
Percy Jackson és az olimposziak 2. - A Szörnyek tengere
Rick Riordan

Kötéstípus: kemény táblás védőborítóval (filmes) / kartonált (filmes)
Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó Kft.
Várható megjelenés: 2013.09.15
Termékkód: 6218 / 6217
Percy Jackson hetedik éve az iskolában meglehetősen unalmasan indul. Egyetlen szörny sem akarja betenni a lábát New York-i sulijába. Ám amikor az ártatlan labdázgatás élet-halál harccá válik egy csapat emberevő óriás ellen, a dolgok, hogy is mondjam. kezdenek eldurvulni. Váratlanul érkező barátja, Annabeth is csak rossz hírekkel szolgálhat: a Félvérek táborát védő határokat egy titokzatos ellenség lerombolta, és amíg ezeket újra helyre nem állítják, a félisteneknek nincs hová rejtőzniük. A villámtolvaj lendületes, humoros és rendkívül népszerű folytatásában Percynek és a barátainak át kell szelniük a Szörnyek Tengerét, hogy megmentsék a táborukat. De Percynek mindezek előtt még szembesülnie kell egy a származását érintő titokkal: rá vár a feladat, hogy eldöntse, áldás-e, avagy átok Poszeidón fiának lenni. 

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése