2013. június 15., szombat

Már csak 60 nap a Szörnyek tengere magyar bemutatójáig

Szokás szerint egy újabb állomáshoz értünk, hiszen már CSAK 60 NAP van hátra a Percy Jackson - Szörnyek tengere hazai, azaz 2013. augusztus 15-i bemutatójáig!
Lássuk, milyen fontosabb események történtek az eltelt 10 napban:
***
1. Kaptunk 2 kritikát a "Szörnyek tengere" első 30 percéről, amit a sajtónak mutattak be. Egy rövidebb és felületes Collider kritikát, valamint egy elemzőbb és többet eláruló We Got This Covered változatot.

2. A film készítői megleptek minket egy képpel, amin Clarisse harci stratégiáit láthatjuk.

3. Újabb képek és videók kerültek fel az internetre a június 4-i sajtónapról: Logan és Brandon, Leven és Brandon közös képei; a Made in Hollywood számára készült Logan Lerman interjú betekintője; ClevverTV közzé tette a Percy Jackson-sztárokkal készült interjú egy részletét.

4. A "Szörnyek tengere kalauz" új résszel jelentkezett, amiben Kharübdisz tengeri szörnyet mutatták be (és amihez elkészítettem a magyarítást is)!

5. Rögzítették Leven Rambin, azaz Clarisse La Rue dialógusait a Percy Jackson - Szörnyek tengere filmhez. Azért veszik fel újra a szereplők dialógusait, mert a forgatáson egyéb zajok és hangok ronthatják/ronthatták a minőséget, a felvételeknek köszönhetően a filmben tisztán fogjuk hallani a párbeszédeket.

6. ÚJ HIVATALOS POSZTERT kaptunk a Percy Jackson - Szörnyek tengeréhez (amit itt oldalt is látsz)!

7. Folyamatosan érkeztek a hét folyamán a KARAKTERPOSZTEREK, melyeken láthatjuk Percyt, Annabeth-t, Grovert, Tysont és Clarisse-t.







8. Megújult a Percy Jackson-filmek hivatalos weboldala, a PercyJacksonTheMovie.com. Ahol 4 új karakterposztert láthatunk, valamint jobban megismerhetjük a főszereplőket!

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése