2013. június 19., szerda

JoBlo.com: Videóinterjúk a Percy Jackson-sztárokkal

A JoBlo.com közzétett néhány videóinterjút YouTube csatornáján. Logan Lerman, Leven Rambin, Brandon T. Jackson és a rendező, Thor Freudenthal láthatók a videókban! Igazán jók ezek az interjúk, sok érdekességet elmesélnek a Percy Jackson - Szörnyek tengere filmmel kapcsolatban!
Frissítve: 2013. június 19., 19:45
Logan Lerman interjú:
Összefoglalva:
- Az első film végén Percy volt a hős, hiszen legyőzte a "rosszfiút", de most már nem hős.
- Érdekes, hogy őt a rajongók abszolút elfogadták Percyként, és leginkább ebből a filmsorozatból ismerik.
- A forgatás közelebb hozta egymáshoz a színészeket, mélyebbé tette kapcsolataikat. Nem csak azokkal a színészekkel sikerült jó kapcsolatba kerülnie, akikkel az első film forgatásakor ismerkedett meg, hanem a második rész új szereplőivel is, akikkel szinte bármiről tud beszélgetni.
- Logan szerint Thor Freudenthal (a rendező) abszolút változásokat hozott a folytatásban, új hangulatot adott az egész filmnek. Sokkal inkább sikerült neki átvennie a könyv hangulatát, amit a rajongók nyilván értékelni fognak.

Leven Rambin és Brandon T. Jackson interjú:
Összefoglalva:
- Brandon elmesélte, milyen jó volt új arcokkal megismerkedni, mint Leven és Douglas. Ez is még izgalmasabbá tette a forgatást, sokat szórakoztak.
- Leven elárulta, hogy nagyon tetszett neki az első film, és alig várta, hogy folytatódjon ez az utazás. Megismerkedhetett új színészekkel, jól érezte magát velük, nem úgy, mint filmbeli karaktere, Clarisse. Véleménye szerint karaktere egy nagyon összetett személyiség.
- Brandon szerint Grover az első filmhez viszonyítja már felnőttesebb. Vicces volt a zöld nadrágban forgatni.
- Leven mesélt arról, hogy a rendező nagyszerű új képi világot és új szörnyeket teremtett (amiket még máshol nem láthattunk), mindezt profi technikával. Jól felépítették a karaktereket, a karakterek kapcsolatait. Imádott velük dolgozni.
- Brandon még a mostaninál is sokkal több mókát vinne a filmbe. Mire Leven hozzátette, hogy Brandonnak nagyon jó humorérzéke van. Viszont nagyon jól kombinálták a humort a történet többi szálával.

Thor Freudenthal interjú:
Összefoglalva:
- Thor mindig is imádta a fantasy témájú kalandfilmeket. Érdekes ebben a filmben, hogy a valós világhoz kapcsolódik, ahol vannak görög istenek. A görög mitológia pedig jó hatással van a film humoros oldalára is. A Percy Jackson-filmek érzelmi világában kombinálva van a humor a cselekménnyel.
- Percy érzelmeibe jobban beleláthatunk. Percy elesettnek érzi magát. Az előző filmben Percyből hős lett, míg itt a kihívások máshogyan hatnak rá és elveszettnek hiszi magát. A szülői kapcsolatok is távolodnak a gyerekektől, holott a könyvekben a szülők nagyon is jelen vannak.
- Az első film vizuális effektjei izgalmasak voltak, de ebben a filmben most a szereplők/karakterek kerülnek a középpontba. Most nem csak egy-egy szörny lesz fontos, hanem a színészek, vagyis a szereplők reakciói is az adott helyzetekre. Érdekes látni Logan, Alexandra, Brandon, Leven és Douglas reakcióit.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése