2013. október 17., csütörtök

Hivatalos - "Percy Jackson görög istenei" borító + leírás

Rick Riordan végre közzétette hivatalos blogján a 2014 augusztusában megjelenő kalauzának, a "Percy Jackson görög istenei" (Percy Jackson's Greek Gods) címre hallgató gyűjteményének borítóját nagyon jó minőségben és hozzácsatolta a könyv hivatalos leírását is! Nekem nagyon tetszik! Nektek?

Lefordítottam Riordan blogbejegyzését:
Mint ahogyan azt már bejelentettem a House of Hades-turnén, örömömre szolgál, hogy megoszthatom a "Percy Jackson görög istenei" borítóját, ami 2014 augusztusában fog megjelenni.

Itt van egy rövid leírás a kiadótól:
Ki tudná elmesélni az olimposzi istenek eredeti történetét egy modern félistennél jobban? Percy Jackson bennfentes szemszögből rengeteg infót biztosít nekünk ebben az illusztrált gyűjteményben.

Egy New York-i kiadó megkért, hogy írjak le mindent, amit a görög istenekről tudok, mire én: Meg tudnánk ezt oldani névtelenül? Mert nincs szükségem arra, hogy újra megharagudjanak rám az istenek. De, ha ez segít nektek megismerni a görög isteneiteket, és túlélnél velük egy találkozást, ha valaha megjelennének előtted, akkor azt hiszem, mindezek leírása lesz a hét jó cselekedete.

Szóval kezdődjék a Percy Jackson görög istenei, amihez Poszeidón fia hozzáteszi saját varázsát - és szarkasztikus megjegyzéseit - a klasszikusokhoz. Elmondja, hogyan jött létre a világ, majd személyes véleményének hozzáfűzésével beszél az ősiekről, Apollóntól egészen Zeuszig. Percy nem fogja vissza magát. "Ha szereted a horror show-kat, a vérfürdőket, a hazugságot, a lopást, az árulást és a kannibalizmust, akkor olvass tovább, mindezeknek ez volt az Aranykora."

A Caldecott kitüntetettjének, John Rocco-nak drámai színes illusztrációi megadják a hangulatot -- kötelező otthoni, tantermi és a könyvtári polcokra -- lenyűgözően szórakoztató.

2 megjegyzés:

  1. Nekem nagyon tetszik. Olyan jó lenne, ha majd nálunk is lehetne kapni! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, az valóban jó lenne, ha nálunk is megjelenne. ;-)

      Törlés