2013. október 8., kedd

"The House of Hades" a boltokban!

Eljött ez a nap is! A mai naptól, vagyis október 8-tól kapható külföldön Rick Riordan "Heroes of Olympus" sorozatának negyedik része, a "The House of Hades" (Hádész háza)!
Ebből az alkalomból a rajongói oldal a könyvnek megfelelő kinézetet kapott! Remélem tetszik!? ;)

A "The House of Hades" adatai:
608 oldalas
Kiadja: Hyperion Books; Disney
Ajánlott korosztály: 10-14 év
A The Mark of Athena (Athéné jele) folytatásában, Annabeth és Percy beugranak egy gödörbe, ami egyenesen az Alvilágba vezet. A másik öt félistennek félre kell tennie bánatát, és követniük kell Percy utasításait, hogy megtalálják a halandók világában található Pokol Kapuját. Hogy haladhassanak útjukon, le kell közben győzniük Gaia erőit, valamint Percynek és Annabethnek túl kell élnie Hádész házát. Utána a hét félistennek le kell zárnia mindkét oldalon a Kaput, és meg kell akadályozniuk, hogy Gaia felébressze az óriásokat. De, Leo elcsodálkozik, ha a Kaput bezárják, akkor Percy és Annabeth hogyan jönnek vissza?

Nincs választásuk. Ha a félistenek nem járnak sikerrel, akkor Gaia serege soha nem hal meg. Nincs több idejük. Körülbelül egy hónapon belül a rómaiak a Félvér táborba vonulnak. A tét nagyobb, mint valaha ebben a kalandban, amikor a Tartarosz mélyére kell merülni.


A könyv már most #1 helyen áll az Amazon könyves bestseller listáján!

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése