2015. január 30., péntek

2 éves a rajongói oldal!

Eltelt egy újabb év és még egyel idősebb lett a rajongói oldal! Két évvel ezelőtt kezdtem el az oldal szerkesztését "Percy Jackson és az olimposziak magyar rajongói blog" néven, majd 2013 júniusától a mostani, "Percy Jackson rajongói oldal" néven fut.

Anno az oldal leginkább csak a "Percy Jackson és az olimposziak" c. sorozattal foglalkozott, aztán szépen kibővült "Az Olimposz hősei" könyvsorozattal (aminek idén várható magyar megjelenésben a 2. része, a Neptunusz fia).

Mivel a harmadik film még jócskán várat magára, az oldal második éve leginkább a fent említett Percy Jackson-sorozatok körül forgott. Színre lépett a Kane Chronicles (Kane krónikák) menüpont és vele együtt a trilógia ismertetése. Aztán helyet kapott a főmenüben az idén ősszel megjelenő Magnus Chase és Asgard istenei-sorozat is.

A legnagyobb újítás talán a rajzverseny volt, ami 3 fordulót ért meg és nagy sikere volt. (Ki tudja, lehet lesz még...)

Az év végén kezdtem bele az Olimposzi történetek bejegyzéssorozatba, ami Rick Riordan és John Rocco közös könyvén, a Percy Jackson's Greek Gods-on alapul. Eddig 19 részt készítettem el és természetesen jön a folytatás!

Tavaly ilyenkor nagyjából 162.000 oldalmegjelenítéssel büszkélkedhetett az oldal, most közel 400.000-nél tart ez a szám. Ezért pedig elmondhatatlanul hálás vagyok minden egyes látogatónak, vagyis Nektek! Eddig összesen 1053 db bejegyzés született!

Az első 2 év legnépszerűbb TOP5 bejegyzése:
  1. "Az utolsó olimposzi" törölt jelenete (magyar nyelven) (Saját fordítás!)
  2. Filmes dilemma: "Percy Jackson - A titán átka"
  3. Logan Lerman szavait kiforgatta az MTV
  4. Percy Jackson's Greek Gods - 1. részlet magyarul! (Saját fordítás!)
  5. Olimposzi történetek, 1. rész - A kezdet: Ősök és titánok (Saját fordítás!)

Kifejezetten örülök annak, hogy olyan sokan olvassátok az Olimposzi történeteket, és nektek köszönhető, hogy az 1. rész bekerülhetett az utóbbi két év öt legolvasottabb bejegyzése közé!

Hálás vagyok a látogatásotokért és, hogy időt szántok az oldal megtekintésére! Nélkületek nem működne! Remélem továbbra is kedveteket lelitek az oldalban és ezután is visszalátogattok majd ide! ~ Geri

1 megjegyzés: