2015. január 1., csütörtök

Új év és új megjelenések

Itt az év első napja és újra felvetődik a kérdés: Mire számíthatunk ebben az évben Percy Jackson-fronton? De, mindezek előtt:
Mindenkinek Egészségben, Boldogságban, Sikerekben és PERCY JACKSONBAN GAZDAG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK!

Nos, előre láthatóan ezekre a nagyobb eseményekre kell várnunk: 
1. NEPTUNUSZ FIA
Az oldalon már korábban beszámoltam arról, hogy a Könyvmolyképző Kiadó a második részt 2015 tavaszán tervezi kiadni. Kora tavasszal, késő tavasszal... A lényeg az, hogy amíg nincs pontos dátumunk addig biztosan tudható, hogy a Neptunusz fia 2015 tavaszán kerül a boltok polcaira magyar kiadásban! Természetesen a többi rész is várható magyarul!
***
2. PERCY JACKSON'S GREEK HEROES
2015. augusztus 18-án jelenik meg a Percy Jackson's Greek Heroes (Percy Jackson görög hősei) kalauz, ami a PJ's Greek Gods úgymond folytatása lesz. Rick azt ígérte, hogy ez a kötet még nagyobb és még vaskosabb lesz elődjénél. Bővebben ITT olvashatsz róla!
***
3. MAGNUS CHASE AND THE GODS OF ASGARD
2015. október 6-án debütáló Magnus Chase and the Gods of Asgard-sorozat (Magnus Chase és Asgrad istenei). Az első rész címe pedig: A nyár kardja. A trilógia a skandináv/norvég mitológiára épül. A könyvről bővebben ITT olvashatsz!
***
4. PTOLEMAIOSZ KORONÁJA

Rick Riordan 3. crossover sztorija is érkezik, Ptolemaiosz koronája (The Crown of Ptolemy) címmel. A rövid történetben Percy Jackson, Annabeth Chase, Sadie Kane és Carter Kane lesznek a központi szereplők, ahogy azt rajongók ezrei várták. Ismét egyesül Percy ókori görög (és némileg római) mitologikus univerzuma a Kane krónikák ókori egyiptomi világával. Bővebben ITT olvashatsz róla!

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése