2013. október 29., kedd

Hypable: Rajongói-témájú Halloween jelmezötletek

A Hypable egy újabb mókás cikkel rukkolt elő, amiben összegyűjtötték a legjobb rajongói-témájú Halloween jelmezötleteket. A felsorolásban helyet kapott Harry Potter, Az Éhezők Viadala, Odaát (Supernatural), A bosszúállók, a Vámpírnaplók és még sokan mások, na meg persze PERCY JACKSON!
Lefordítottam a cikk számunkra fontos részét:
Rajongói témájú Halloween jelmezötletek, amiket imádni fogsz
Bár Halloween csak néhány nap múlva lesz, ne izgulj, ha még nincs tökéletes rajongói jelmezed. A listánkban összegyűjtöttük azokat az utolsó percre hagyható, rajongói témájú, olcsó Halloween jelmezötleteket, amikre szükséged lehet!
[...]
Szóval, ha kevés időd és pénzed maradt, csekkold le ezeket a pénztárcakímélő, utolsó percre hagyható Halloween jelmezötleteket.

Percy Jackson


Nagyon könnyű összeállítani egy Percy Jackson jelmezt (mint Rick Riordan a fent látható fotón). Minden, amire szükségedre lehet: egy kék farmer és egy narancssárga póló. Ha lehet, valahogyan készítsd el a Félvér tábor szimbólumát a pólódon, ha még jobbat akarsz. Ezután befejezheted a Percy Jackson jelmezedet egy golyóstollal, amit bármikor előhúzhatsz a zsebedből & tádám! Instant félisten.
Aki még nem volt a napokban Halloween bulin, de készül menni, nekik ajánlom a folytatásban a képeket, amiket gyűjtöttem!
A Google segítségével gyűjtögettem Percy Jackson-témájú jelmezeket. Próbáltam a legjobbakat kihalászni a temérdek fotó közül és kettő kollázst készítettem belőlük:



6 megjegyzés:

  1. Ennél könnyebben, csak istennek lehet beöltözni :D Kollégiumban élek, és a mellettünk lakó kilencedikeseket állandóan ijesztegetjük meg ugratjuk ( kiérdemelték xD ) és egyikőjüknek fel kellett olvasnom és le kellett fordítanom számára is érthetőre az Odüsszeiát, mert nem értette. Hülyéskedtem vele, hogy majd eljön érte a bagolyszemű Pallasz, ha nem tanul és stb stb... Egy hirtelen ötlettől vezérelve kitaláltuk, hogy beöltözök Athénének és éjjel bemegyek hozzájuk, görögül halandzsázva megijesztem őket. Egy biztostű, egy lepedő és egy felmosóbot kellett csak hozzá xD Persze, meg lehet ezt oldani bonyolultabban is, hogy hatásosabb legyen, de egy kollégista kelléktárból így is be lehet öltözni ógörög istennőnek :D :D :D Azóta az egész folyosó Pallasznak hív XD Ezek a fan cuccok nagyon jók lettek, Rick bácsi nagyon aranyos :)) Üdv, Jane

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jane, az jó lehetett, jól festhettél a szerkóban! :D Akkor gondolom sikerült őket megijeszteni rendesen...
      Rick bácsi is vicces a félvér szerkójában, de ő inkább maradjon a könyvírásnál, az testhezállóbb! :)

      Törlés
    2. Konkrétan az történt, hogy két kis áldozatom pár perccel az előtt ment be a szobájába, így mikor megjelentem ott álltak lámpával a kezükben és épp, hogy csak elkezdtem megcsillogtatni a semminél épp hogy több ógörög nyelvtudásomat, az egyik ilyet szól: Te mit csinálsz? :D Nagyon nagy volt XD Következő nap a sétálóutcában egy nő a kezembe nyomott egy szórólapot egy bagollyal és egy könyvvel...Na, mondom, emlékeztessetek a félresikerült trollkodásra xDDDD És igen, Rick bácsi maradjon az írásnál, azért szeretjük. :D Legalább ő használja a tollat arra, amire kell :D

      Törlés
  2. Én thaliának szeretnék öltözni két nap múlva.Tudnátok ötletek mondani.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Talán segít Neked a hivatalos illusztráció, amin jól látható Thália: http://2.bp.blogspot.com/-21p6B6q4Tow/UatMKM9GhnI/AAAAAAAAE-Q/KNRXNMzfLQU/s1600/Thalia.png
      Leginkább egy rocker csajhoz hasonlít. Fekete haj és bőrdzseki...

      Törlés
    2. Köszi :) Én is bőrdzsekire gondoltam és már vettem fekete haj sprayt

      Törlés