2013. május 4., szombat

Bookriot: Készülj fel a nyári filmekre egyenesen a könyvekből!

A Bookriot az egyik legnagyobb könyvekkel foglalkozó külföldi portál, ahol most összegyűjtötték azokat a nyári filmeket, amelyek könyveken alapulnak, és az olvasásukra hívják fel a figyelmet.

A listájukon helyet kaptak kisebb-nagyobb sikerű könyvekből készült filmek rövid ajánlói, melyről nem hiányozhat az augusztus 7-én (Magyarországon augusztus 15-én) bemutatásra kerülő Percy Jackson - Szörnyek tengere sem! További nagyobb címek a listán: "A nagy Gatsby" (Leonardo DiCaprio, Tobey Maguire és Carey Mulligan), "Z világháború" (Brad Pitt), "R.I.P.D. - Szellemzsaruk" (Ryan Reynolds, Kevin Bacon, Jeff Bridges) vagy "A végzet ereklyéi - Csontváros" (Lily Collins, Jamie Campbell Bower).

Ez most komoly???
A rövid ajánló:
Percy Jackson - Szörnyek tengere (augusztus 7.) A második film Rick Riordan "Percy Jackson és az olimposziak" fiatal felnőtteknek szóló fantasy könyvsorozatán alapul, melynek főszereplője Logan Lerman, mint Percy Jackson. Stanley Tucci is megjelenik, mint Dionüszosz.
Amit nem értek, az a mellékelt kép a film ajánlója mellé: egy, már régóta (legalább 2012 nyári), a neten keringő kamu "poszter", melyen Percy kezében jól látható Zeusz villáma és Logan Lerman 2010-es külseje. + Fényképezett kép, szóval ennyi erővel az új poszterről is tehettek volna ki fotót. De, ez csak apróság, hiszen a többi film mellé nem mellékeltek posztert!
Szóval, aki még nem olvasta el "A Szörnyek tengere" című kötetet, az még megteheti, hiszen még legalább 101 napja van a magyar bemutatóig!

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése