2013. május 7., kedd

Creative Bloq: Percy Jackson - Szörnyek tengere a harmadik legjobb 3D-s film 2013-ban

A Creative Bloq oldal összeállította a 30 legjobb 2013-ban megjelenő/megjelent 3D-s filmet. A lista dobogósai közé a Percy Jackson - Szörnyek tengere is felfért, mégpedig a 3. helyen. Az oldal szerkesztői tehát sokat várnak az új Percy Jackson-film látványvilágától!
Ezzel olyan filmeket utasított maga mögé a Szörnyek tengere, mint "Óz, a hatalmas"; a Szörny Rt. folytatása a "Szörny egyetem"; "A nagy Gatsby"; "Croodék"; "Star Trek: Sötétségben"; "Az acélember"; "Jack, az óriásölő"; "The Wolverine: Farkas"; "Vasember 3"; "A Hobbit: Smaug pusztasága"; "Thor: Sötét világ" és a "Tűzgyűrű".
A lista első helyezettje a "Hupikék törpikék 2.", a második helyezett pedig "300: A birodalom hajnala". A teljes lista IDE kattintva tekinthető meg! FRISS (május 10.): A Warner kiadó 2014-re halasztotta a "300: A birodalom hajnala" című filmet, így gyakorlatilag már a 2. helyezett a Percy Jackson - Szörnyek tengere!

A Creative Bloq az alábbi szöveget csatolta a Percy Jackson-folytatás mellé:
Itt egy másik folytatás, amit a Percy Jackson-könyvek rajongói már izgatottan várnak. Az első film 2010-ben jelent meg, ami népszerűnek bizonyult a speciális effektusok miatt, szóval alig várjuk, hogy láthassuk a folytatást. Folytatódnak Percy Jacksonnak és barátainak kalandjai, a film "A Szörnyek tengere" című könyvön alapul.

Logan Lerman visszatér, hogy eljátszhassa Percyt és csatlakozhasson a fantasy hős Sean Bean, Anthony Stewart Head és Nathan Fillion oldalához. A 3D munkálatokért Juan Jesús  García felelős, aki egy halom tapasztalattal rendelkezik a Harry Potter-filmek, a Mennyei királyság és a Trója miatt. Ő a legtökéletesebb választás arra, hogy vezesse a 3D-s munkálatokat, és a Percy Jackson - Szörnyek tengere megfelelően teljesítsen a mozikban.

További információkért látogass el a hivatalos Percy Jackson honlapra.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése