2013. május 25., szombat

Megerősítve: Hamarosan új előzetes érkezik és további karakter-képek

Percy Jackson - Szörnyek tengere 2. előzetes
Most már tényleg 100%, hogy hamarosan, méghozzá a jövő hét folyamán érkezik a 2. Percy Jackson - Szörnyek tengere előzetes! A 20th Century Fox megígérte, hogy jövő héten kapunk egy különleges ajándékot, mivel Twitteren a követők száma már 10.000-nél is több. Ez a különlegesség pedig egy új előzetes lesz!
Tegnapelőtt már beregisztrálták az új trailert, ami 2 perc 10 másodperc hosszúságú lesz! Tegnap este a Comingsoon.net megerősítette ezt a hírt!
"A 20th Century Fox kiadott új karakter-képeket a Percy Jackson - Szörnyek tengere filmhez: Logan Lerman, mint Percy Jackson és Alexandra Daddario, mint Annabeth Chase. Hamarosan egy új előzetes érkezik, szóval állj készen."

Karakter-képek
A MovieWeb pedig megerősítette (amit már egyébként tudtunk) a tegnap megjelent karakter-képhez vonatkozóan (melyen Percy és Annabeth látható), hogy hamarosan új bannereket fog megjelentetni a Fox. 
"Percy Jackson (Logan Lerman) és Annabeth Chase (Alexandra Daddario) láthatók egy bemutatott karakter-képen (banneren), ami a 20th Century Fox folytatásához, a Percy Jackson - Szörnyek tengeréhez készült. Thor Freudenthal rendezi a Villámtolvaj: Percy Jackson és az olimposziak című film folytatását, amiben Percy és Annabeth egy küldetésre indulnak, hogy megtalálják az Aranygyapjút, amivel megmenthetik mitikus világukat. Állj készen több hasonló karakter-képre, amik közelebb hoznak minket az augusztus 7-i premierhez."

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése